Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams

Amerikan henkeä pullossa: Tommy Hilfiger -hajuvesi

Jo 18-vuotiaana Thomas ”Tommy” Hilfiger tiesi tarkalleen haluavansa luoda muotia. Hänen vuonna 1985 perustamansa muotitalon suuri menestys vaati kuitenkin ensin paljon kovaa työtä, antaumusta ja rohkeutta. Hilfiger esitteli ensimmäisessä omassa mallistossaan onnistuneesti uudistettuja versioita nappikauluspaidoista ja chinoista. Monista menestyksen vuosista huolimatta muotimerkki on pysynyt uskollisena ”American spiritille”. Samaa henkeä on yhä kaikissa Tommy Hilfigerin mallistoissa – aivan kuten Hilfigerin hajuvesissäkin.

Tommy Hilfigerin hajuvedet – muotiin sopivia tuoksuja

Tommy Hilfiger tunnetaan klassisista asuista, joissa on amerikkalaiseen tyyliin väreinä sinistä, valkoista ja punaista. Hilfiger itse kuvailee muotiluomuksiaan sanoilla “preppy with a twist” eli ”siistiä muotia pienellä jujulla”. Tätä samaa jujua on myös Tommy Hilfigerin hajuvesissä, sillä nekään eivät ole koskaan vain klassisen elegantteja. Tuoksut yllättävät alati vivahteilla, jotka muistetaan.

Muotitalon tuoksusarjat ovat kuin muotimallistoja. Maailmanlaajuisesti tunnetun merkin hajuvedet edustavat nuorekasta, raikasta ja rentoa tyyliä, joka on ollut ominaista kaikille Hilfigerin luomuksille ensimmäisestä mallistosta lähtien. Tommy Hilfigerin miesten hajuvedet tunnetaan edelleen klassisesta sporttisuudesta ja ryhdikkäästä suoralinjaisuudesta.

Tommy Hilfiger -hajuvesien ensivaiheet

Ensimmäinen Tommy Hilfigerin hajuvesi ilmestyi 1994. Sen nimi oli pelkistetysti Tommy by Tommy Hilfiger. Miesten tuoksu on vielä tänäänkin suosittu klassikko. Se tuoksuu sitruksisen raikkaalta ripauksella puumaisuutta. Niinpä se onkin täydellinen valinta Tommy Hilfigerin sporttisen tyylikkäiden vaatteiden pariksi.

Kaksi vuotta myöhemmin ilmestyi Tommy Hilfigerin ensimmäinen naisten tuoksu: Tommy Girl. Myös tämä hajuvesi tekee vaikutuksen raikkaudellaan, johon on yhdistetty kukkaisia sävyjä. Tommy Hilfiger -hajuveden juurituoksuun kätkeytyy kukkaisnuottien lisäksi nahkaisia vivahteita, minkä ansiosta tyttömäinen hajuvesi saa aikuismaisen säväyksen. Jo vuodesta 1996 lähtien tämä hajuvesi on ollut tuoksumaailman suosikki, joten se onkin täydellinen lahjaidea tuoksujen ystäville.

Osta Tommy Hilfigerin hajuvesi parfumdreamsiltä

Ensimmäisen tuoksunsa jälkeen Tommy Hilfiger on luonut lähes sata hajuvettä naisille ja miehille. Merkki onkin tunnettu jo pitkään muodin lisäksi muistakin tuotteista. Löydä klassikot ja tämän hetken suosituimmat Hilfiger-tuoksut parfumdreamsiltä ja tilaa ne parhaaseen hintaan.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube