Playboy hajuvesi

5
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Playboy-hajuvesi: vietteleviä hajuvesiä naisille ja miehille

Amerikkalainen Playboy-lehti on tunnettu eroottisista, huippuluokan alastonkuvistaan. Ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1953 ja siinä oli Marilyn Monroen alastonkuva. Viettelevällä viehätysvoimallaan ja lyömättömällä seksikkyydellään hänestä tuli pin-up-tyttö, joka kiihotti lukuisten miesten mielikuvitusta. Samalla lehdestä tuli jättimenestys. Perustajansa Hugh Hefnerin riettaan elämäntyylin vauhdittamana lehdestä kasvoi pian kokonainen imperiumi. Kauniit naiset, nopeat autot, komeat asunnot ja ylenpalttiset juhlat tekivät Hugh Hefneristä Playboyn ruumiillistuman.

Lehden lisäksi kuuluisa pupulogo koristaa vaatteita, petivaatteita, asusteita ja koruja. Viettelevästi tuoksuvat Playboy-hajuvedet houkuttelevat vangitsevilla ja huumaavilla yhdistelmillään. Ne ovat helposti muistettavia ja jättävät jälkeensä eroottisen säväyksen. Lukuisat tuoksu- ja ihonhoitotuotteet täydentävät Playboy-kosmetiikkasarjan, josta löytyy muun muassa suihkugeeli, vartalosuihke, deodorantti ja after shave -voide.

Playboy Eau de Toilette: tuoksuvaa viettelyä

Playboy-tuotemerkin hajuvesi on selvästi eroottinen aivan eri tavoin kuin mikään muu hajuvesi. Sen hienovaraisesti viettelevä tuoksu ei kuitenkaan vaikuta liian tungettelevalta. Inspiraationsa se on saanut jetsetien ylellisestä elämäntyylistä, villeistä juhlista, luksusautoista ja yllättävistä mahdollisuuksista. Miesten Playboy-hajuvesi on suunnattu miehille, jotka eivät noudata perinteitä, seisovat omilla jaloillaan ja ottavat riskejä. Persoonalliselle tyylilleen uskollisina he luottavat tuoksuihin, jotka ovat vivahteikas yhdistelmä vedellistä raikkautta ja mehukkaita mausteita, ja jotka korostavat heidät kesyttämätöntä intohimoaan, maskuliinisuutta ja voimaa.

Playboy-hajuvedet ovat moderni yhdistelmä puuterimaisen makeita nuotteja, kukkaistuoksuja ja puisia esansseja. Hedelmäisen omenan, makean raparperin ja laventelin sävyt yhdistyvät mausteiseen bergamottiin, lämpimiin puuaromeihin ja rommin tuoksuihin, ja muodostavat epätavallisen yhdistelmän, joka saa naisten päät pyörälle. Aistillisen kashmirpuun, bergamottin, mausteisen kanelin ja eksoottisen tonkapavun tuoksuyhdistelmä on ihanan maskuliininen. Voimakkaalla setripuun tuoksulla, karkealla nahan aromilla ja viettelevällä vaniljan säväyksellä jalostettu Playboy Eau de Toilette saa aikaan kipinöintiä.

Kuitenkin myös naisten Playboy-hajuvedet taitavat viettelyn taidon. Yksi kulttimerkin suosittu tuoksu onkin virkistävä sekoitus mustaherukkaa, vihreää minttua ja passionkukkaa. Ripaus tonkapapua, patsulia ja valkoisia liljoja antaa hajuvedelle viettelevän säväyksen. Se on kuin luotu moderneille, itsetietoisille naisille, jotka haluavat juhlistaa naiseuttaan.

Ripauksen seksikkyyttä Playboy Eau de Toilette -hajuveteen tuovat hedelmäisen raikkaat greipin, mandariinin ja roseepippurin nuotit, jotka sekoittuvat tuoksuvien kukkien (osmanthus) ja lakritsin elegantteihin aromeihin. Kaiken kruunaa kermaisen lämpimät santelipuun, tonkapavun, vaniljan ja patsulin säväykset, jotka tekevät hajuveden käyttäjästä todellisen viettelijättären.

Laaja valikoima kosmetiikkatuotteita täydentää Playboy-tuoksuja

Playboy-hajuvesien kanssa yhteensopivia kosmetiikkatuotteita löydät parfumdreamsin valikoimasta. Ne korostavat upeasti suosikkituoksuasi ja ravitsevat samalla ihoasi hoitavilla ainesosillaan.

Tuoksut, deodorantit, after shave -tuotteet ja suihkugeelit on suunniteltu siten, että ne auttavat tuoksua säilymään pitkään. Samalla niiden harmonisesti yhteensopivat ainesosat varmistavat, että ne täydentävät toisiaan erinomaisesti. Käytätpä niitä yksin tai yhdessä, ne takaavat sinulle tuoksun, joka säilyy muistoissa.

Osta Playboy-hajuvesi viettelevästä parfumdreamsin valikoimasta

Parfumdreamsiltä löydät suuren valikoiman trendikkäitä ja klassisia Playboy-hajuvesiä miehille ja naisille. Täydennä vielä tilauksesi herkullisesti tuoksuvalla suihkugeelillä, kevyellä vartalosuihkeella ja pitkäkestoisella deodorantilla. Parranajon jälkeen voit virkistää ihoasi raikastavalla after shave -voiteella.