Plantur 39

33
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Plantur 39: innovatiivisella hiustenhoidolla vahvat ja terveet hiukset

Unohda hormonitoiminnasta johtuva hiustenlähtö vaihdevuosien aikaan – Plantur 39 on ratkaisu. Shampoo on kehitetty yli 40-vuotiaille tukemaan vaihdevuosi-ikäisiä naisia hiustenhoidossa.

Plantur 39 -shampoon valmistaja on saksalainen yritys Dr. Kurt Wolff GmbH & Co. KG, joka on vakiinnuttanut asemansa hiustenhoidon asiantuntijana jo 1950-luvulta lähtien. Yrityksen toimipaikka on Saksan Bielefeldissä ja sillä on vuosikymmenten kokemus hiustenhoitotuotteiden kehityksestä.

Mikä tekee Plantur 39 -tuotemerkistä erityisen?

Plantur 39 -shampoon sanotaan vahvistavan hiusjuuria, ehkäisevän hiustenlähtöä ja antavan hiuksille enemmän volyymia ja kestävyyttä. Tämä tapahtuu tunnustetulla kofeiinia, sinkkiä, niasiinia ja fytoflavoneita sisältävällä yhdistelmällä. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä dermatologien ja hiustenhoidon asiantuntijoiden kanssa kehittääkseen laadukkaita tuotteita, jotka oikeasti auttavat käyttäjää.

Plantur 39 on yksi menestyneimmistä ja uskottavimmista merkeistä, jotka valmistavat hiustenhoitotuotteita hiustenlähdön kanssa kamppaileville ihmisille ja vaihevuosi-ikäisille naisille. Luku 39 viittaa itse asiassa ikään ja kertoo, että shampoo sopii 40-vuotiaasta alkaen.

Mitä Plantur 39 -tuotteita on saatavilla?

Plantur 39 -tuotevalikoima kattaa muun muassa shampoot, hoitoaineet, hiusvedet, hiusnaamiot sekä kapselit, jotka sisältävät hiuksille elintärkeitä ainesosia ja voivat tehostaa shampoon ja hoitoaineen vaikutusta. Kaikkien tuotteiden tarkoituksena on paitsi hiusten rakenteen parantaminen, ne myös antavat hiuksille runsaasti kosteutta ja tekevät näin hiuksista kiiltävät ja taipuisat.

  • Plantur 39 -shampoo: Fytokofeiinia sisältävää Plantur 39 -shampoota löytyy sekä värjätyille että värjäämättömille hiuksille. Se hellii väriä, pitää hiukset silkkisinä ja vahvistaa hiusjuuria, jonka ansiosta hiukset tuntuvat runsaammilta. Hyaluronia sisältävä shampoo puolestaan kosteuttaa hiuksia, rauhoittaa päänahkaa, lievittää kutinaa ja vähentää hilsettä.
  • Plantur 39 -hoitoaine: Shampoota täydentää erinomaisesti hoitoaine, joka myös kuuluu suosituimpiin Plantur 39 -tuotteisiin. Se tehostaa vaaleiden tai ruskeiden hiusten väriä ja vakuuttaa tehokkaalla kofeiinia sisältävällä koostumuksellaan. Hyaluronia sisältävä hoitoaine hoitaa lisäksi päänahkaa, tekee hiuksista helpommin kammattavat ja vähentää näin hiusten irtoamista sekä antaa hiuksille silkkisen kiillon.
  • Plantur 39 -hoitoneste: Plantur 39 fytokofeiinia sisältävä hoitoneste levitetään suoraan päänahkaan, hierotaan ja annetaan kuivua. Tuote vahvistaa hiusjuuria ja antaa niille arvokkaita ravinteita.

Vinkki: Jotta Plantur 39 -tuotteet pääsisivät kunnolla vaikuttamaan, ne täytyy hieroa perusteellisesti päänahkaan ja antaa vaikuttaa kahden minuutin ajan. Näin vaikuttavat ainesosat pääsevät aktivoitumaan ja vahvistamaan hiusjuuria, ja päänahka saa arvokasta kosteutusta.

Osta Plantur 39 parfumdreamsilta

Plantur 39 -tuotteita löytyy muun muassa apteekkien valikoimasta, mutta tuotteet voi myös tilata kätevästi kotiin. Parfumdreamsilta löydät erilaiset shampoot ja hoitoaineet sekä hoitonesteen ja kapselit edulliseen hintaan jopa alle valmistajan OVH-hinnan.

Samalla voit tilata parfumdreamsin verkkokaupasta myös muita kauneus- ja hiustenhoitotuotteita – valikoima on suuri ja ostokokemus helppo ja kätevä.