NYX Professional Makeup

5509
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

NYX Professional Makeup – yhtä ylellinen kuin sinä itse

NYX Professional Makeup -merkin ja sen suurenmoisten tuotteiden takaa löytyy täydellinen sekoitus laatua ja edullisia hintoja. Voit olla varma, että värikkäissä pulloissa ja purnukoissa myytävät tuotteet ovat täynnä kirkkaita värejä, laadukkaita ainesosia ja silkkisiä koostumuksia. Lisäksi suuri osa valikoimasta on vegaanisia tuotteita.

NYX-meikki – yksitoikkoisuus on menneisyyttä

NYX kannattaa monimuotoisuutta. LGBTQ+ on heille sydämen asia ja lisäksi monimuotoisuus näkyy heidän tuotteissaan. Muilta valmistajilta löydät eyelinerin ehkä mustana ja ruskeana, NYX-meikeistä löydät niitä kokonaisen väripaletin. Niillä loihdit hetkessä persoonallisen silmämeikin joutumatta tinkimään vaatimuksistasi. Yhteensopiva luomiväri ja tuuheuttava ripsiväri täydentävät lookin.

Rakastatko näyttäviä huulipunia? NYX-huulipunat mahdollistavat kaiken. Tavanomaisten marjan-, roosan- ja punaisensävyjä täydentävät näyttävämmät sävyt, kuten viileä sininen, mystinen liila ja makea pinkki. Tuntuuko perinteinen huulikiilto liian tylsältä? Kokeile maitomaista milky gloss -vaihtoehtoa. Se antaa huulillesi paitsi ihastuttavan kiillon, se myös tuoksuu taivaalliselta – syötävän ihana vaihtoehto.

Osta NYX Professional Makeup verkosta

Parfumdreamsiltä löydät paitsi edulliset hinnat myös suuren valikoiman mielenkiintoisia tuotteita eri merkeiltä. Miksi ostaa NYX-meikit verkosta? Silloin voit kaikessa rauhassa kotona päättää, mitä tuotteita haluat ihollasi käyttää:

  • NYX-silmämeikit: NYX-valikoimasta löydät kaikkea viettelevään katseeseen tarvittavaa aina perustuotteista näyttäviin erikoisuuksiin. Ripsivärit, eyelinerit ja luomivärit hillittyinä ja ylenpalttisina malleina.
  • NYX-kasvomeikki: Meikkivoiteita, puutereita, peitevärejä ja aurinkopuutereita. Selaile rauhassa NYX-tuotteiden valikoimaa, valitse suosikkisi ja loihdi ihollesi tasaisen kaunis rakenne.
  • NYX-huulimeikit: Valittavanasi on Glossy, Plumping ja Matt – NYX-huulipunat eivät jätä sinua koskaan pulaan.
  • NYX-tarvikkeet: Kasvosi ovat taideteos, johon tarvitaan ihanteelliset välineet. Valikoimasta löydätkin useita erilaisia siveltimiä ja sieniä.

Kaikkein satumaisinkin meikki on poistettava. Jotta saat viimeisetkin rippeet poistettua luotettavasti, Nyx Professional Makeup tarjoaa misellivettä sisältävän meikinpoistoaineen. Se puhdistaa ihohuokoset ja jättää iholle raikkaan tunteen.

Anna lahjaksi NYX-tuotteita

Joulu tulee joka vuosi ja ehkä parhaan ystäväsi syntymäpäiväkin on jo pian. NYX Professional Makeup -lahjapakkaus on aina sopiva lahja. Sen saaja saa paitsi ensiluokkaista kosmetiikkaa, myös ripauksen itseluottamusta. Sillä kun oma kuva peilissä saa hymyn huulille, kaikki sujuu elämässä astetta rohkeammin.