parfumdreamsin syksyn ehdottomat tuotteet

Ihania kullansävyjä ja tuoksu-uutuuksia! Tuotesuosituksemme syksyksi!

Hyvästelemme kesän ja tervehdimme ihanaa, kultaista syksyä! Sinua odottavat syksyiset Beauty-trendit, tuoksu-uutuudet ja Must-Have-hoitotuotteet. Tuotesuosikeillamme huolehdit tänä syksynä lämpimistä yllätysmomenteista!

 
 

Syystuoksuja naiselle

Lempituoksuvalikoimamme naisille sisältää tänä syksynä yllätysmomentteja!

Syystuoksuja naiselle
 
 

Syystuoksuja miehelle

Ihastu miehille tarkoitettuihin huipputuoksuihin tänä syksynä!

Tuoksuja miehelle
 

Syksyn Must-Have-tuotteemme

Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Sukella kukkaiseen, herkän makeaan tuoksukokemukseen! Guccin uusi tuoksu Flora Gorgeous Gardenia on täydellinen kaikille mieleltään avoimille! Sydäntuoksussa aukeavat keikarinkukka ja jasmiini, joita makeuttaa sokeri ja patsuli. Päärynä huolehtii latvatuoksussa upeista hetkistä! Tämän syksyn todellinen Must-Have-tuoksu.

Siirry tuoksuun
Burberry Hero Eau de Toilette

Burberry Hero Eau de Toilette

Ensimmäinen suunnittelija Riccardo Tiscin Burberrylle suunnittelema tuoksu on ainutlaatuinen! Pirskahteleva bergamotti yhdistettynä katajan ja mustan pippurin elvyttäviin nuotteihin takaa todellisen dynamiikan. Burberry Hero korostaa persoonallisuuttasi, vahvuutta ja todellisuutta.

Tutustu nyt
BOSS The Scent For Her

Lancôme Idôle

Itsevarma, vahva ja naisellinen! Näin kuvailemme Lancômen Idole-tuoksua. Eau de Parfumin kestävät ainesosat ovat ainutlaatuisen harmonisia. Raikkaat kukkaset huolehtivat pohjanuotissa hehkuvasta Chyphre-tuoksusta. Sitä seuraavat sydäntuoksun ruusun raikkaat ja nuorekkaat akordit. Tuoksun täydentää jasmiinikukan virheettömyys.

Lue lisää

fall in love

Golden Glow

Golden Glow

Lue lisää
Kuschelige Zeiten

Tunnelmallisia aikoja

Tutustu nyt
Trends

Syksyn trendit 2021

Lue lisää

Suosituksemme naisille

Syksyiset ajat parfumdreams: Great kauneus tuotteita kultainen kausi

Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme

Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme

Puinen, mausteinen, raikas – täydellinen seuralainen syksyyn. L'Eau d'Issey pour Homme Wood & Wood -tuoksussa Yuzu-sitruksen väreilevä raikkaus kohtaa santelipuun. Sydäntuoksussa sitä seuraavat kaneli ja muskotti. Latvatuoksussa kardemumma ja greippi huolehtivat hedelmäisestä lopusta.

Siirry tuoksuun
Narciso Rodriguez Poudrée

Narciso Rodriguez Poudrée

Pidätkö puuterimaisista tuoksuista? Silloin meillä on sinulle valtava suositus! Narciso Rodriguez Poudree välittää puuterisen kukkamaisella ja makealla tavallaan intohimon tunnetta. Tuoksu antaa turvallisuuden ja lämmön tunteen ja kietoo sinut pehmoiseen puuteripilveen!

Tutustu nyt
Lancôme Advanced Génifique Serum

Lancôme Advanced Génifique Serum

Uuden koostumuksensa avulla Lancômen Advanced Génifique Serum aktivoi ihosi sisäisen voiman ja saa sen hehkumaan nuorekkaasti. Ihosi suojakerrokset vahvistuvat ja huolehtivat terveestä ihon mikroflooran perustasta! Lisäksi seerumi suojaa ihoasi ympäristön vaikutuksilta.

Lue lisää

Suosikkituotteemme naisille