Fall in love with autumn

Kauneudenhoidon huipputuotteet syksyyn

On aika jättää hyvästit kesälle ja tervehtiä kaunista, kullankeltaista syksyä. Löydä syksyn uusi suosikkituoksusi, ihollesi ja hiuksillesi sopivat hoitotuotteet ja tutustu syksyn kauneustrendeihin.

Ihonhoito Tuoksusuosikit Kauneustrendit 2023 Suosituimmat kategoriat

Kauneudenhoitovinkit syksyyn

Ensimmäisten lehtien vaihtaessa väriään, hoitorutiinit kannattaa pikku hiljaa mukauttaa kylmään säähän. Syksyn matalien lämpötilojen, tuulen, kosteuden, auringonpaisteen ja kuivan lämmitysilman yhdistelmä rasittaa ihoa ja hiuksia. Oikeilla syyshoitorutiineilla voit nauttia monipuolisesta käsillä olevasta vuodenajasta täysillä.


Lue lisää

parfumdreamsin syksyn ehdottomat tuotteet

Tuoksusuosikit

This is Her!

Zadig & Voltairen Eau de Parfum Spray This is Her! ilmentää pariisilaista eleganssia ja itämaista aistillisuutta. Siinä tuoksuvat arabialainen jasmiini ja mausteinen pippuri juurituoksunaan santelipuu ja vanilja.

all of me

Monipuolisena ja yksilöllisenä tunnettu Narciso Rodriguezin All of me Eau de Parfum Spray on ihanan kukkainen ja intensiivinen tuoksu, jonka juurituoksuna hurmaavat myski ja santelipuu.

This Is Him!

Kaikkien seikkailijoiden rakastama Zadig & Voltairen maskuliininen Eau de Toilette Spray This is Him! yhdistää greipin, pippurin, vaniljan ja suitsukkeet ylellisen santelipuun samettisen lämpimään tuoksuun.

Tutustu syksyn kauneustrendeihin

Pehmeä kimallus, marjaisat huulet ja sileä ponnari ovat muutamia syksyn 2023 monipuolisista kauneustrendeistä, jotka ulottuvat luonnollisesta ilmeestä ja lämpimistä sävyistä aina näyttäviin smokey eyes -silmiin. Me esittelemme sinulle kauden kauneustrendit ja näytämme, kuinka voit itse toteuttaa niitä.


Kauneustrendit

Blue Therapy Amber Algae Revitalize Cream-in-Oil

Biothermin elvyttävä Blue Therapy Amber Algae Revitalize Cream-in-Oil kosteuttaa intensiivisesti kultaisten leväuutteiden sekoituksellaan ja antaa iholle säteilevän, terveen ilmeen kimaltelevien mikrohelmien avulla.

Couture Mini Clutch

Yves Saint Laurent Couture Mini Clutch -luomiväripaletti tekee vaikutuksen neljällä ajattoman kauniilla luomivärillään, joiden koostumuksessa on runsaasti pigmenttejä, ylellisen hoitavia öljyjä. Lopputuloksena on hienostunut hohde ja satiininen pinta.

Absolut Repair Mask

L'Oréal Professionnel Paris -yhtiön uudistava Expert Absolut Repair Professional Mask vahvistaa hiusten sisäisiä soluyhteyksiä ja ravitsee heikentyneitä hiuksia – lopputuloksena ainutlaatuisen kimmoisat ja kiiltävät hiukset.

Suosituimmat kategoriat

Löydä lisää tuotteita