Ihanat kullansävyt ja tuoksu-uutuudet – tuotesuositukset syksyyn!

Nyt on aika jättää hyvästit kesälle ja tervehtiä kaunista, kullankeltaista syksyä! Me esittelemme sinulle syksyn ehdottomat tuoksut, neuvomme kattavasti kasvojen ja ihonhoidossa sekä kerromme syksyiset kauneustrendit. Lisäksi kerromme sinulle, mitkä hiustenhoitotuotteet saavat hiuksesi säteilemään syksyllä. Tuotesuosikeillamme teet olosi mukavaksi, joten selaile sivu läpi ja vakuutu itse.

Tuoksusuosikit

Kaikki mitä tarvitset täydelliseen syksyyn

Syksyn Must-Have-tuotteemme

for her Eau de Parfum

Itsevarma, voimakas ja naisellinen! Nämä sanat sopivat kuvailemaan Narciso Rodriguezin upeaa naisten tuoksua. For Her ihastuttaa ennen kaikkea raikkailla nuoteilla, joihin yhdistyy taitavasti pehmeitä vivahteita. Latvatuoksu syntyy ruususta ja persikasta. Myskin ja ambran sydäntuoksu antaa pehmeää puuterimaista sointua, jota santelipuun ja patsulin pohjatuoksu vaimentaa.

Zadig & Voltaire: This Is Us!

Puumainen, kermainen ja raikas – täydellinen kumppani kaikkiin vuodenaikoihin. Zadig & Voltairen This is us -tuoksussa kohtaa neljä nuottia: santelipuu ja patsuli sekä myski ja vanilja. Unisex-tuoksu on täydellinen valinta niille, jotka eivät halua kulkea valtavirran mukana. Tämä tunnusomainen tuoksu sopii kaikkiin tilanteisiin ja on meille ehdoton valinta jokaiseen kokoelmaan.

Narciso Rodriguez Bleu Noir

Mausteisen puuterista ja puumaista, yönsinistä eleganssia tukevat nahan vivahteet. Narciso Rodriguezin Bleu Noir on vivahteikas ja muuntautuva. Bergamotin, sypressin, kardemumman ja mandariinin latvatuoksua täydentää sydäntuoksun myski ja pohjatuoksun nahka, vetiver, tonkapapu ja santelipuu. Rauhallisella, maskuliinisella ja elegantilla luonteellaan Bleu Noir on täydellinen kumppani viihtyisiin syyspäiviin.

Fall-ing in love - Inspiroidu tuotteistamme

parfumdreamsin syksyn ehdottomat tuotteet

Serge Lutens: Matin Lutens

Matin Lutens -malliston klassikko L'Eau Serge Lutens henkii minimalismia ja purismia. Mallistolle ominaista ovat puhtaat, minimalistiset, luonnolliset ja kestävät tuoksut, jotka ovat saaneet inspiraationsa vedestä. L'Eau Serge Lutens koostuu vain seitsemästä ainesosasta: sitrushedelmistä, aldehydistä, piparmintusta, muskatellisalviasta, otsonista, myskistä ja magnoliasta.

NARCISO Eau de Parfum CRISTAL

Narciso Eau de Parfum Spray Cristal on ylistys säteilevälle naisellisuudelle, mikä näkyy myös roosanvärisestä pullosta. Kimppu ruusuja ja valkoisia kukkia kohtaa bergamottin tuoksun. Salaperäinen tuoksu syntyy setristä ja kasmiraanista. Narciso Cristal on aistillisen kevyenä tuoksuna täydellinen valinta syksyyn.

Issey Miyake Intense Eau & Magnolia

Ihanan lämmin syysilta – Issey Miyaken uusi tuoksu Eau & Magnolia sykähdyttää sydäntuoksun ihastuttavalla magnolian ja ruusun yhdistelmällä. Tuoksun koukuttavaa luonnetta vahvistaa pohjatuoksun santelipuu sekä tuoksulle ominainen herkkä myskin vivahde. Lisäksi tuoksun ainutlaatuinen pullo tekee siitä aivan omanlaisensa katseenvangitsijan.

Löydä lisää tuotteita