Vain klo 23:59 saakka: -22 %* useista tuotteista
Tutustu nyt

Menu

Parfumdreams

Sävyttävä shampoo tekee hiuksista eloisat

Jokainen, joka on värjännyt hiuksiaan tunnistaa ongelman: toistuva hiusten muotoilu ja pesu tekevät hiuksista nopeasti elottomat ja haaleat. Sävyttävä shampoo raikastaa värin vahingoittamatta hiuksia. Samalla se on yhtä helppo käyttää kuin mikä tahansa muu shampoo.

Kuinka sävyttävä shampoo vaikuttaa?

Maaginen ihmeaine on nimeltään pigmentit. Tavallinen shampoo ainoastaan puhdistaa hiukset, sen sijaan sävyttävä shampoo antaa niille myös lisäripauksen väriä. Toisin kuin kemiallisessa värjäyksessä väriaineet eivät työnny hiusten sisään. Ne peittävät hiukset ulkoapäin ja huuhtoutuvat jälleen pesussa pois. Tuloksena on intensiivisempi oma hiusväri, joka saa hiukset hehkumaan aivan uudella tavalla.

Sävyttävän shampoon käyttö

Yleisesti ottaen hiusten pesussa ei ole montaakaan asiaa, jonka voisi tehdä väärin. Noudata kuitenkin pakkauksessa ilmoitettua vaikutusaikaa, jotta tulos olisi kaunis ja väri toivotunlainen. Perusteellinen huuhtelu pesun jälkeen on tärkeää myös sävyttävää shampoota käytettäessä, sillä shampoon jäänteet voivat ärsyttää päänahkaa. Huomioi lisäksi shampoota käyttäessäsi seuraavat seikat:

  • Valitse shampoo hiusten värin mukaan: Onko sinulla vaaleat hiukset? Älä valitse ruskeille hiuksille tarkoitettua sävyttävää shampoota. Sen käyttö saattaa aiheuttaa epätoivottuja ja hankalasti poistettavia värimuutoksia.
  • Sävyttävä shampoo ei sovi harmaiden peittoon.
  • Mahdolliset allergiset reaktiot: Todennäköisyys on vähäinen, mutta sävyttävälle shampoolle voi olla allerginen.
  • Värin kirkastus: Sävyttävää shampoota käytetään ainoastaan hiusvärillä värjättyjen hiusten värin raikastamiseen, ei värjäämiseen.

Pohjautuupa tuote luonnollisiin tai kemiallisiin väriaineisiin, parhaiten sävyttävä shampoo toimii kuparin tai ruskean sävyissä. Näissä väreissä se pääsee parhaiten oikeuksiinsa: väristä tulee kylläisempi, lämpimämpi ja kiiltävämpi. Yksi käyttökerta riittää useimmiten useiksi pesukerroiksi, joskin lopputulos riippuu aina omasta, yksilöllisestä hiusrakenteesta. Muista käyttää myös sopivaa hiusten hoitotuotetta, joko naamiota tai hiuksiin jätettävää hoitoainetta.

Pehmeitä pastellisävyjä värjäävillä shampoilla

Oletko kyllästynyt vaaleaan hiusväriisi? Mitä pitäisit herkästä vaaleanpunaisesta, säihkyvästä sinisestä tai viehättävästä liilasta? Sävyttäviä shampoita on muillekin kuin ruskeille tai vaaleille hiuksille. Erilaiset värit sopivat erinomaisesti kokeiluihin, joita pysyvillä hiusväreillä ei viitsisi tehdä. Värjäävillä shampoilla loihdit helposti ja luonnollisesti erilaisen ilmeen. Huomaa kuitenkin, että myös hempeät värisävyt säilyvät vaalennetuissa hiuksissa pidempään.

Osta sävyttävä shampoo parfumdreamsiltä

Oletko täysin kyllästynyt hiustesi haaleaan ja elottomaan värisävyyn? Parfumdreamsiltä ostat helposti netistä sävyttävät shampoot vaaleille, ruskeille tai kuparinsävyisille hiuksille. Hemmottele itseäsi hellästi raikkaammalla värisävyllä vahingoittamatta hiuksiasi kemiallisilla käsittelyillä. Sävyttävät shampoot säästävät aikaa ja rahaa. Niinpä ne kuuluvatkin ehdottomasti osaksi hiustenhoitoasi.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 13.06.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube