Maksutavat

parfumdreams.fi on tarjolla useita eri maksuvaihtoehtoja tilauksesi maksamiseksi. Tällä hetkellä käytettävissä olevat vaihtoehdot näet, kun klikkaat toivottua maksutapaa, ja samalla saat lisätietoja kyseisestä maksutavasta.Paypal

PayPal on online-maksupalvelu, jolla maksat turvallisesti, helposti ja nopeasti verkko-ostoksesi - ja ilmaiseksi. Lisäksi Paypal tarjoaa seuraavat edut:
- Turvallinen: Pankki- ja luottokorttitietosi on tallennettu ainoastaan PayPaliin. Sen takia niitä ei jokaista verkko-ostosta maksettaessa lähetetä uudelleen internetin välityksellä.
- Helppo: Maksat kahdella klikkauksella. PayPaliin tallentamasi pankki- tai luottokorttitiedot löytyvät automaattisesti, joten sinun ei tarvitse kirjoittaa tietoja jokaisella ostoskerralla uudelleen.
- Nopea: PayPal-maksaminen sujuu nopeasti. Näin myyjä voi lähettää tilauksen heti, ja sinä saat tilauksesi tavallista nopeammin.


Luottokortti

Luottokortilla maksaminen takaa tilauksellesi helpon ja nopean käsittelyn. Sinun täytyy antaa luottokorttisi korttinumero ja kortin takapuolella oleva kolmi- tai nelinumeroinen turvanumero sekä päivämäärä, johon asti kortti on voimassa. Mikäli luottokorttisi on suojattu MasterCard 3D-Securen tai Verified by Visan avulla, sinut ohjataan kortin myöntäneen pankin sivuille turvanumeron antamista varten. Heti luottokortin hyväksymisen jälkeen maksu veloitetaan kortilta. Tilaamasi tuotteet lähetetään heti, kun luottokortti on hyväksytty. Lisätietoja Master Card 3D Securesta löydät TÄÄLTÄ, Verified by Visasta TÄÄLTÄ


Amazon Pay

Maksa nyt olemassa olevalla Amazon-tililläsi. Valitse vain ostoskorissa AMAZON PAY. Näyttöön avautuu ponnahdusikkuna, jossa voit kirjautua sisään Amazonin käyttäjätiedoillasi. Voit nyt käyttää kaikkia Amazoniin tallentamiasi osoitteita ja maksutapoja. Voit myös syöttää uusia osoitteita tai maksutapoja. Huomaa, että valittavana on myös pikatoimitus.


Ennakkomaksu

Ennakkomaksu (myös etukäteismaksu) on sopimusehto, jonka mukaan ostaja maksaa kauppahinnan, ennen kuin myyjä aloittaa sopimusehtojen mukaisen tavarantoimituksen. Toisin sanoen ostaja maksaa tilauksensa ennakolta ja me toimitamme tilauksen vasta maksun jälkeen.


Klarna

Tarjoamme sinulle maksutavaksi Klarnan, joka tekee tilausprosessista nopean ja helpon – ilman ylimääräistä rekisteröitymistä. Maksa joko kätevästi laskulla tai valitse vaihtoehtoinen maksutapa, kuten osamaksu, luottokortti, suoraveloitus tai verkkomaksu.