Liukuvoiteet

23 Tuote
7
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Liukuvoide – makuuhuoneen aliarvostettu apuri

Liukuvoide kuuluu ehdottomasti jokaisen yöpöydän laatikkoon. Se paitsi lisää nautintoa, se myös hoitaa ihoa ja limakalvoja. Se onkin tuote, joka sopii jokaiselle, ei vain kuivasta emättimestä kärsiville naisille. Se tekee sukupuoliyhteydestä aistillisemman kaikille osapuolille ja yhteydestä syvällisemmän.

Mikä on paras liukuvoide?

Jotta sänkyasiat luistaisivat liukkaasti kaikissa tilanteissa, liukuvoiteita on saatavana erilaisia. Ne eroavat toisistaan käyttötarkoituksen ja ominaisuuksien osalta. Luonnollisesti myös henkilökohtaiset mieltymykset vaikuttavat liukuvoiteen valintaan. Saatavana mm. seuraavia vaihtoehtoja:

  • Silikonipohjainen liukuvoide: antaa silkkisen tunteen jo heti levitettäessä ja säilyttää liukastavan vaikutuksensa pitkään.
  • Vesipohjainen liukuvoide: yleisesti ottaen hyvin siedetty, muodostaa kosteuttavan kalvon limakalvoille ja on helppo pestä pois.
  • Stimulointigeelit: viilentävä mentoli tai kihelmöivät ainesosat tekevät yhteisistä hetkistänne maagisia.
  • 2 in 1 -geelit: osa liukuvoiteista sopii myös hierontaan, ja niissä yhdistyykin taivaallinen tuoksu ja ihastuttavat liukuominaisuudet.
  • Lämmittävät liukuvoiteet: hapen kanssa kemiallisen reaktion muodostava voide saa aikaan lämmittävän tunteen ja antaa äärettömän aistillisen nautinnon.
  • Makuliukuvoiteet: sopivat erinomaisesti suuseksiin esileikissä ja tuovat vaihtelua ja lisää nautintoa makuuhuoneeseen.

Haluatko käyttää liukuvoidetta yhdessä kondomin kanssa? Lue ehdottomasti liukuvoidepakkauksen tiedot. Kaikki voiteet eivät sovellu käytettäväksi kondomin kanssa ja ne voivat aiheuttaa jopa kumin repeämisen.

Liukuvoide, liukaste vai liukastusgeeli – onko niissä eroa?

Vaikka näitä termejä käytetäänkin toistensa synonyymeinä, niissä on myös joitain eroja. Liukuvoiteissa on liukastavan vaikutuksensa lisäksi usein myös hoitavia ominaisuuksia. Niihin on lisätty lipidejä tai pantenolia, ja ne voivat sopia käytettäväksi myös makuuhuoneen ulkopuolella. Voide tukeekin limakalvojen toimintaa ja pitää ne kunnossa.

Klassinen liukastusgeeli tai liukaste sopii erinomaisesti käytettäväksi yhdynnässä. Olipa kyseessä sormet, seksilelu tai penis, liukastusgeeli tai liukaste lisää liukkautta ja kosteutta ja tekee näin eroottisesta kokemuksesta intensiivisemmän.

Muita liukuvoiteiden etuja

Liukuvoiteen osto voi olla piristävä yllätys kumppanillesi. Se on kuin hiljainen kutsu aistilliseen nautintoon. Lisäksi näistä liukkaista apureista voi olla apua pikaisessa yhdynnässä. Vaikka molemmat ovat hyvin kiihottuneita, keho ei välttämättä ole vielä niin pitkällä. Muutama tippa liukastetta auttaa teitä molempia nauttimaan hetkestä täysin siemauksin.

Naisten orgasmiongelmia liukuvoide ei suoraan ratkaise. Mutta samalla kun se lisää kosteutta, aistien herkkyys voimistuu ja nautinto paranee. Lisäksi seksilelut tuntuvat aistillisemmilta liukuvoiteen kanssa. Lämmittävä liukuvoide sopii myös upeasti osaksi esileikkiä. Kumppanisi muistaa varmasti pitkään, jos annat hänelle intiimialueen hieronnan.

Oikea liukuvoide kuuluu ehdottomasti anaaliseksiin. Tämä on tärkeää nautinnon saavuttamisessa, sillä anaaliseksissä ei ole lainkaan luonnollista kosteutta. Liukastusgeeleistä löytyy myös erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltuja tuotteita. Ne auttavat teitä nauttimaan seksistä täysin siemauksin kaikilla aisteilla.