Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams

Hienostuneet edut

Ostosten tekeminen parfumdreams.fi tarjoaa sinulle paljon etuja. Etuja kuvaillaan tässä tarkemmin:Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelutiimimme on tavoitettavissa maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 18.00 maksuttomasti Itävallan puhelinverkossa numerosta 0800 - 186 500. Tiimi selvittää vastaukset kaikkiin vielä avoinna oleviin kysymyksiin. Näiden puhelinaikojen ulkopuolella tavoitat meidät milloin tahansa sähköpostitse. Lähetä sähköpostia service@parfumdreams.fi. Autamme sinua mielellämme!


Ilmaiset näytteet

Tilauksen arvosta ja varastotilanteesta riippuen tilauksesi mukana lähetetään vähintään yksi näyte. Valitettavasti et voi itse valita, mitkä näytetuotteet sinulle lähetetään, mutta naisten tuoksujen tilauksiin liitetään pääsääntöisesti naisten näytetuotteita ja miesten tuoksuihin miesten näytetuotteita. Ihonhoitotuotteita ostaessasi liitämme tilaukseesi ihonhoitotuotteiden näytteitä. Mikäli olet kiinnostunut jonkin tietyn tuoksun näytteestä, huomauta siitä tilauksen lisätiedoissa, ja me yritämme täyttää toiveesi.


Valtuutettu verkkomyyjä

Parfumdreams.fi on saanut kosmetiikkatuotteita myyvien yritysten liiton myöntämän "Valtuutettu verkkomyyjä" -merkin. Tämä merkki vahvistaa, että Parfumdreams.fi myy sopimusperustaisesti moitteettomia ja turvallisia alkuperäistuotteita.
Sinulle asiakkaana "Valtuutettu verkkomyyjä" -merkki tarkoittaa:

  • Parfumdreams.fi on verkkokaupan lisäksi myymälä Saksassa.
  • Verkkomaksamista varten on käytössä turvallisuusjärjestelmä.
  • Parfumdreams.fi myy tuotteita, jotka VKE-liiton (kosmetiikkatuotteita myyvien yritysten liitto) jäsenet ovat valmistaneet. Näin varmistetaan, että kyseessä ovat alkuperäistuotteet.
  • Parfumdreams.fi on saanut luvan myydä VKE-jäsenten tuotteita verkkokaupassa.
Merkin ansiosta voimme taata, että myymämme tuotteet siirtyvät suoraan valmistajalta toimitukseen. Lisäksi voimme yksityiskohtaisissa tuotekysymyksissä kääntyä nopeasti valmistajan puoleen ja näin tarjota sinulle ensiluokkaista palvelua, mikäli asiakaspalvelutiimimme ei osaa heti vastata kysymykseesi.

Ei minimitilausarvoa

Minimitilausarvo tarkoittaa sitä, että tilauksella pitää olla tietty arvo, jotta sen voi tehdä. Sinulle asiakkaana tuotteiden tilaus ilman minimitilausarvoa on etu, sillä sinun ei tarvitse ostaa tuotteita, joita et edes tarvitse, voidaksesi tehdä tilauksen. shopname ei ole minimitilausarvoa. Voit siis oman mielesi mukaan ja milloin tahansa tehdä tilauksen.


Maksuton rekisteröityminen

Voit rekisteröityä shopname maksutta ja sitoumuksetta. Rekisteröitymisestä ei aiheudu sinulle minkäänlaisia kustannuksia. Tarvitset käyttäjätilin tehdäksesi tilauksen.


Osittaistoimitus

Mikäli tilaukseesi sisältyy enemmän kuin yksi tuote ja jokin tilaamasi tuote ei ole heti toimitettavissa, on mahdollista, että lähetämme tilauksesi sinulle tarvittaessa osittaistoimituksena lähetyskuluitta. Tällaisessa tapauksessa toimitamme heti toimitettavissa olevat tuotteet sinulle mahdollisimman nopeasti. Tilauksesta vielä puuttuvat tuotteet lähetetään sinulle välittömästi sen jälkeen, kun ne ovat saapuneet varastollemme. Sinulle ei aiheudu osittaistoimituksesta lisäkuluja, sillä me tarjoamme tämän lisäpalveluna asiakkaillemme.


Lahjakorttien lunastaminen

Voit lunastaa lahjakortin ostoskorissa.

Kirjoita lahjakortin koodi oikein (kiinnitä huomiota isoihin ja pieniin kirjaimiin) "Lahjakortin lunastaminen" -kenttään.
Tämän lisäksi ilmoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
Lahjakortin koodin annettuasi voit vahvistaa sen painamalla näppäimistösi "ENTER-näppäintä" tai klikkaamalla tietokoneesi hiirellä koodikentän oikealla puolella olevaa nuolta.
Mikäli lahjakortin koodia ei voi lunastaa, koodikentän alapuolelle tulee näkyviin punainen ilmoitus.
Lahjakortin onnistuneen lunastuksen jälkeen tilauksen kokonaissummasta vähennetään sen arvo.

Huomioi, että yhtä tilausta kohden voi käyttää vain yhden lahjakortin koodin.


Maksuton rekisteröityminen

Voit rekisteröityä shopname maksutta ja sitoumuksetta. Rekisteröitymisestä ei aiheudu sinulle minkäänlaisia kustannuksia. Tarvitset käyttäjätilin tehdäksesi tilauksen.


180 päivän palautusoikeus

Tilaa meiltä toivetuotteesi, lahjat läheisillesi tai vain spontaanisti! Mikäli et sittenkään tarvitse tuotteita, voit palauttaa ne meille kiireettä 180 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.*

* Mikäli olet kuluttaja siinä mielessä kuin § 13 Saksan siviilioikeuslakikirjassa määrittelee ja tuotteet ovat alkuperäispakkauksessaan ja käyttämättömiä/vahingoittumattomia.

Peruutusneuvonta

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube