Essence

3092
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

essence – vaikuttavia meikkejä ja kosmetiikkaa edulliseen hintaan

2000-luvun alussa Christina Oster-Daum ja Javier González perustivat Saksassa kosmetiikka-alan yrityksen Cosnova, johon myös essence kuuluu – nuorten ja vähän vanhempien kuluttajien iloksi. essence-meikit ja -kosmetiikkatuotteet on suunnattu laajalle käyttäjäkunnalle, ei ainoastaan tietylle ikäryhmälle. Valikoima on suuri ja hinta edullinen. Mikä sitten tekee essence-merkistä niin erityisen?

Osta edullisia essence-tuotteita

essence-tuotteet eivät ole ainoastaan näyttävän näköisiä, vaan ne ovat myös erittäin laadukkaita. Kyseessä on tuotevalikoima, josta voi todella olla ylpeä. Valikoimasta löytyy paitsi meikkejä myös ihonhoitotuotteita ja tekokynsiä. Kosmetiikka-alan yritys kattaakin hyvin monipuolisesti erilaisten kauneustuotteiden valikoiman. Kaikki essence-tuotteet ovat väreiltään trendikkäitä, korkeapigmenttisiä ja vastuullisesti tuotettuja. Niissä pyritään välttämään jätettä ja suojelemaan näin ympäristöä.

  • essence-meikit iholle: essenceltä löytyy kaikki kasvomeikkiin tarvittava aina pohjustusvoiteesta ja meikkivoiteesta puuteriin. Varsinaisten meikkien lisäksi essence tarjoaa myös valikoiman erilaisia siveltimiä ja sieniä. Niiden avulla meikki on helppo levittää ja häivyttää.
  • essence-silmämeikit: essencen silmämeikkien valikoima on suuri. Erilaiset ripsivärit ja nestemäiset silmänrajauskynät saavat silmät näyttämään dramaattisilta. Myös luomivärivalikoimaa päivitetään jatkuvasti uusilla trendiväreillä ja malleilla. Yksittäisten luomivärien lisäksi saatavana on myös erilaisia luomiväripaletteja. Silmämeikin viimeistelevät erilaiset kulmakynät ja kajaalit.
  • essence-huulipunat: Kiinnostavaa ja laadukasta huulipunavalikoimaa täydentävät yhteensopivat huultenrajauskynät ja huulikiillot – ne mahdollistavat niin vaikuttavien kuin hillitympienkin tyylien luomisen. Näiden lisäksi valikoimasta löytyy pitkin päivää käytettäväksi sopivia hoitavia huulituotteita, jotka rauhoittavat rohtuneita huulia ja valmistavat huulet meikkiä varten.
  • essence-kynsilakat: essencen valikoimasta löytyy sävyjä kaikkiin tarpeisiin aina tuskin havaittavista sävyistä hyvin tummiin väreihin. Myös trendivärit löytyvät valikoimasta. Lisäksi essencen kynsilakan rakenne on juuri oikeanlainen: lakka on helppo levittää ja sen peittävyys on huippuluokkaa.

Kaikki essence-tuotteet paitsi näyttävät hyvältä ne ovat myös 100-prosenttisesti vegaaneja ja valmistettu ilman parabeeneja, mikromuovia tai PEG:tä. Lisäksi eläimet ovat lähellä tämän kosmetiikkayrityksen sydäntä.

essence on muutakin kuin kosmetiikkayritys

Kun essencen runsaaseen valikoimaan tutustuu tarkemmin, huomaa pian, että valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiseen makuun. essencen tavoitteena on tarjota vaihtelua ja samalla rohkaista asiakkaitaan. Jokainen ihminen on yksilöllinen, kaunis ja ainutlaatuinen. Tätä ainutlaatuista kauneutta voi korostaa ja tuoda esiin sopivilla meikkituotteilla.

Lisäksi yritykselle on tärkeää tarjota tuotteitaan edulliseen hintaan ja pitää ne kaikkien ihmisten saatavilla. Onnistuakseen tässä essence on edustettuna paitsi Saksassa myös muissa Euroopan maissa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Afrikassa sekä Lähi-idässä.

Tilaa netistä essence-tuotteet parfumdreamsiltä

essence tarjoaa paljon erilaisia kosmetiikkatuotteita. Valikoimasta löytyy tuotteita niin kasvoille, silmille, huulille kuin kynsillekin. parfumdreamsiltä löydät vaihtelevan valikoiman erilaisia tuotteita.