Ryhdy parfumdreams Premium-jäseneksi

parfumdreams Premium-jäsenyydellä nautit lukuisista Beauty-eduista! Saat 10 % alennusta kaikista tuotteista, maksuttoman toimituksen, erityisen, ensisijaisen pikatoimituksen ja monia muita etuja!

Varmista 10 %:n alennus kaikista tuotteista!

Varmista kaikista Shoppimme tuotteista lisäksi 10 %! Kun olet kirjautunut Premium-tilillesi, nautit sinisenä korostetuista hinnoista yksinomaisesti Premium-asiakkaana.

Maksuton toimitus

Et ainoastaan säästä 10 % enemmän kaikista Shopin tuotteista, vaan saat lempituotteillesi ilmaisen toimituksen kotiin tai haluamaasi osoitteeseen. Luonnollisesti voit palauttaa tuotteesi meille ilmaiseksi helposti ja mutkattomasti!

Etusijainen pikatoimitus

Onko rakkaasi lahjalla kiire? Etusijaisella pikatoimituksella takaamme, että saat tuotteesi käsiisi todella nopeasti.

Päätä jäsenyytesi todella helposti!

Etkö halua enää olla Premium-jäsen? Meistä se on todella ikävää! Jos et enää halua jatkaa jäsenyyttäsi, voit irtisanoa sen todella mutkattomasti 14 päivää ennen voimassaoloajan loppua my parfumdreamsissa!

 

Premium-alennuksesi ei koske lahjakortteja. Jäsenyytesi jatkuu 12 kuukauden voimassaolon jälkeen automaattisesti seuraavat 12 kuukautta. Jos et enää halua jatkaa Premium-jäsenyyttäsi – voit päättää sen my parfumdreams -alueella viimeistään 14 päivä ennen voimassaoloajan loppua. Hyödy ainutlaatuisista sisällöistä ja Premium-uutiskirjeistä. Premium-tilauksellasi hyväksyt yleiset sopimusehtomme.