Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams

Parranhoitosetit miehille – kaikki viehättävään partaan

Kaunis parta vaatii reilusti huomiota. Miesten parranhoitosetit sisältävät yhteensovitettuja tuotteita. Erikoisshampoolla, partabalsamilla ja partaöljyllä puhdistat ja hoidat partaa parhaalla mahdollisella tavalla. Partavaha sopii yksittäisetn itsepintaisetn karvojen muotoiluun ja taltuttamiseen. Hyvän lisän tarjoavat partasetit, jotka sisältävät partakamman, partaharjan ja partasakset. Niiden avulla selvität, poistat lian ja muotoilet partasi.

Parranhoitosetit Mitä tuotteita tarvitset hyvin hoidettuun partaan?

parfumdreamsilta löydät laajan valikoiman parranhoitopakkauksia, jotka sisältävät erikoisshampoon, partaöljyn ja partavahan. Nämä tuotteet auttavat sinua puhdistamaan, hoitamaan ja muotoilemaan partasi. Klassikkoihin kuuluvat seuraavat tuotteet:

  • Partashampoo: Partashampoo on mieto tuote, jolla poistat parrasta lian ja hoitotuotteiden jäämät. Arvokkaat ainesosat kosteuttavat ihoa ja partaa estäen niitä kuivumasta.
  • Partavaha: Käytä muotoiluvahaa parran kesyttämiseen ja yksittäisten karvojen muotoilemiseen. Tuotteet sisältävät vahoja ja kasviöljyjä, jotka antavat parralle lisähoitoa. Ne saavat aisoihin jopa itsepäiset partakarvat jättämättä pintaa tahmeiksi.
  • Partabalsami: Hoitava muotoiluvoide asettaa pitkät ja villit partakarvat muotoonsa. Se kesyttää karvat tekemättä niistä tahmeita. Mehiläisvaha ja karnaubavaha antavat pitoa ja rakennetta. Sheavoi ja arvokkaat kasviöljyt hoitavat partaa ja ihoa.
  • Partaöljy: Öljy sopii kuiville ja vaurioituneille partakarvoille. Se taltuttaa karvat hellävaraisesti, antaa niille hoitavia ainesosia ja tekee niistä joustavat ja pehmeät. Tuote sisältää arvokasta jojoba-, manteli-, avokado- tai arganhedelmäöljyjä, joka vahvistaa partaa ja ravitsee ihoa.
  • Parranhoitoöljy: Öljy ravitsee ja muotoilee. Se antaa parralle kiiltoa ja herkän tuoksun. Arvokkaiden lisäaineiden, kuten bisabololin ja rakkoköynnösuutteen, ansiosta se ehkäisee ihon punoitusta, kutinaa ja ärsytystä.
  • Partakampa ja partaharja: Näillä kampaat parran, selvität takut ja levität partaöljyn. Ne sopivat yhtä hyvin lyhyelle kuin pitkällekin parralle.

Monissa parranhoitotuotteissa on hillityn maskuliininen tuoksu, joka kulkee käyttäjän mukana koko päivän. Se antaa raikkaan, hyvin hoidetun tunteen. Suosittuja ovat myös matkaparranhoitosetit. Ne sisältävät miniatyyrikokoiset partaöljyn ja -vahan sekä kokoontaitettavan kamman, joten ne mahtuvat erinomaisesti käsimatkatavaroihin.

Mitä hyvä partasetti sisältää?

Partasetti eroaa sisällöltään klassisesta miesten parranhoitosetistä. Hoito- ja muotoilutuotteiden, kuten partaöljyn ja partavahan, sijaan se sisältää tärkeimmät kauneudenhoitovälineet partakarvoituksen puhdistukseen, hoitoon ja leikkaukseen.

Leveäpiikkiset partakammat ja suuret partaharjat sopivat täysparran harjaamiseen. Pitkävartisia harjoja ja kampoja käytetään pieniin partoihin ja viiksiin. Mieleinen keinonahasta tai nahasta valmistettu säilytyslaukku sopii ihanteellisesti partatyövälineiden säilyttämiseen.

Osta parranhoitosetit parfumdreamsilta

Tutustu erilaisiin parranhoitosetteihin parfumdreamsilla. Joko itsellesi tai lahjaksi – oikea kokonaisuus parranhoitoa ja partatyökaluja muodostavat täydellisen parranhoitosetin.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube