Kylpyvaahdot

15 Tuote
15
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kylpyvaahto tekee kylpemisestä nautinnon

Kylpyamme täynnä vaahtoa on monille rentoutumisen perikuva. Mikä olisikaan parempi tapa rentoutua, sillä pienet ja suuret vaahtokuplat luovat kylpyhuoneeseen kotoisan tunnelman, jossa arjen huolet haihtuvat. Laadukas kylpyvaahto ei ainoastaan anna rentouttavaa tunnetta, se myös puhdistaa ja hoitaa ihoa pitkävaikutteisesti.

Puhdistava vaikutus hoitavalla kylpyvaahdolla

Valkoinen vaahto, pehmeä tuoksu ja vaalea väri vaikuttavat rentouttavasti jo veden juostessa. Ihana vaahtokylpy sisältää hellävaraisia tensidejä, jotka poistavat iholta kerääntynyttä likaa ja rasvan jäänteitä. Lisäksi kylpyvaahtoon on usein lisätty laadukkaita öljyjä, kasviuutteita ja tuoksuja, jotka täydentävät kylpyelämyksen. Samalla iho saa hellävaraista hoitoa ja iholle jää samettisen pehmeä tuntu vielä kylvyn jälkeenkin.

Vaahtokylpy luonnollisilla ainesosilla

Kylpyvaahto on suosittu tuote ja sitä löytyy useista kylpyhuoneista. Näin ollen vaahtokylpyjä onkin valittavana monenlaisilla tuoksuilla ja ainesosilla.

Hyvin kuivalle iholle sopii erityisen hyvin kylpyvaahto, jossa on ravitsevia ainesosia kuten puuvillauutetta tai manteliöljyä.

Hieman rasvaiselle iholle ja normaalille iholle on myös saatavana runsaasti erilaisia kylpytuotteita. Niihin on usein lisätty öljyjä, jotka paitsi puhdistavat myös herättelevät aisteja.

Erityisen paljon vaahtoa saat seuraavasti:

Muutamalla niksillä saat kylpyammeeseen todella runsaasti vaahtoa.

  1. Käytä kylpyvaahtoa. Suihkugeeliä ja öljyjä voi myös käyttää kylpyvedessä, mutta niillä et saa aikaiseksi pitkäkestoista vaahtoa. Käytä siis kylpyvaahdoksi luokiteltuja tuotteita.
  2. Lisää kylpyvaahto ammeeseen jo täyttämisen aikana ja levitä se perusteellisesti. Näin vaahtoa on joka puolella ja vaahto pääsee kasautumaan.
  3. Älä pese hiuksia. Shampoon sisältämät lisäaineet eivät sovi yhteen vaahdon kanssa. Odota siis vielä hiustenpesun kanssa ja pese hiukset vasta vaahtokylvyn lopussa.

Osta kylpyvaahto netistä – parfumdreams toteuttaa kylpyunelmasi

Lukemattomia erilaisia vaahtoavia kylpytuotteita löydät parfumdreamsiltä. Tilaa nyt helposti netistä tuotteet kotiisi.

parfumdreamsiltä saat paljon erilaisia tuotteita kuten lasten kylvyt, laatumerkkien ylelliset vaahdot sekä puhtaan luonnolliset kylpyvaahdot. Tutustu runsaaseen valikoimaan ja tilaa suosikkituotteesi erityisen edulliseen hintaan.