Hiusmaskara

25 Tuote

Hiusmaskara: ei enää harmaita hiuksia

Jos seuraavaan kampaajakäyntiin on vielä aikaa ja ensimmäiset harmaat alkavat jo pilkistää värin alta, hiusmaskara on juuri oikea tuote. Se näyttää samanlaiselta kuin ripsiväri: tarkan harjaksen avulla voit levittää väriä haluamiisi hiussuortuviin. Tämä on kätevää etenkin silloin, kun värjätyissä hiuksissa alkaa näkyä juurikasvua tai jos haluat piristää hiuksia värikkäillä suortuvilla. Hiusmaskaralla on useita etuja:

  • Hiusmaskara peseytyy helposti pois jo seuraavassa pesussa – näin ollen voit kokeilla myös kirkkaita värejä, mitä et pidempikestoisilla väreillä viitsisi tehdä.
  • Hiusmaskara ei vahingoita tai kuivata hiuksia.
  • Levittäminen käy tarkasti. Onpa tarkoituksesi häivyttää juurikasvua tai värjätä yksittäisiä suortuvia, hiusmaskaralla loihdit halutun vaikutelman käden käänteessä.
  • Voit yhdistää hiusmaskaran ja samansävyisen tyvisuihkeen. Suihkuta suihketta hiusten tyveen ja levitä maskaraa hiussuortuviin, jotka haluat värjätä.

Hiusmaskara on täydellinen ensiapu harmaille hiuksille ja kompaktin kokonsa ja helpon käytön ansiosta täydellinen seuralainen myös matkoilla.

Hiusmaskara: mitä on hyvä huomioida tuotetta ostaessa?

Ostaessasi hiusmaskaraa varmista, että valitset oikean värisävyn, joka sopii hiustesi väriin, etenkin, jos tarkoituksena on peittää harmaita. Joiltain valmistajilta on saatavana hiusvärejä ja hiusmaskaroita samassa värisävyssä, mikä tekee harmaiden peitosta helppoa. Kukaan ei osaa aavistakaan, että sinulla on kahta eri tuotetta hiuksissasi, onhan niissä täysin sama sävy.

Sinun saattaa olla tarpeen kokeilla useita eri värisävyjä, ennen kuin löydät itsellesi sopivan hiusmaskaran. Koska väri kuitenkin lähtee pois pesussa, kokeileminen on riskitöntä. Tämä on kätevää etenkin rohkeampia värisävyjä kokeillessa: pinkkiä, sinistä, vihreää tai punaista – kaikki on mahdollista. Hiusmaskaralla voit myös luoda ruskeaa säväystä vaaleisiin hiuksiin tai kuparinsävyä ruskeisiin hiuksiin.

Mihin muuhun hiusmaskara sopii?

Hiusmaskaraa voi käyttää myös hiuskiinteen korvikkeena, jos pienet hiussuortuvat lentelevät ympäriinsä etkä saa niitä muutoin kuriin. Jos olet löytänyt täydellisesti omaan hiusväriisi sopivan sävyn, voit helposti kesyttää pienet haituvat hiusmaskaran avulla. Lisäksi saatavana on läpikuultavia hiusmaskaroita, joilla on samanlainen vaikutus. Ne sopivat erinomaisesti yksittäisten hiussuortuvien muotoiluun, jotka hiusmaskaran ansiosta eivät enää osoita jokainen eri suuntaan.

Osta hiusmaskara parfumdreamsiltä

Kesytä kurittomat hiukset ja peitä tyvikasvu helposti hiusmaskaran avulla. Etenkin tiukoissa kampauksissa maskarasta on apua toivotun lopputuloksen saamisessa. Kaiken tarvitsemasi löydät parfumdreamsin suuresta valikoimasta edulliseen hintaan.