Kaikissa työvaiheissa meitä ohjaavat viisi arvoamme:

Asiakkaan tyytyväisyys
 
01
 

Asiakkaan tyytyväisyys

Meille on keskeistä asiakkaiden tekeminen onnellisiksi. Teemme jatkuvasti töitä parantaaksemme palveluamme ja optimoidaksemme verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyden, jotta asiakkaat olisivat entistä tyytyväisimpiä.

Rohkeus
 
02
 

Rohkeus

Rohkeus merkitsee meille sitä, ettemme hävitä uteliaisuutta uutta kohtaan ja että uskaltaudumme ennestään tuntemattomille alueille. Tällöin toimimme aina asiakkaan ja yrityksen edun mukaisesti.

Tiimityö
 
03
 

Tiimityö

ME-henki on meille erittäin tärkeää! Tiimihengen avulla pystymme saavuttamaan yhteiset tavoitteemme ja kipuamaan tikkaita ylöspäin.

Intohimo
 
04
 

Intohimo

Kovaa työtä jonkin saavuttamiseksi kutsutaan intohimoksi. Vaikka kohtaisimme esteitä, emme päästä tavoitetta silmistämme vaan temme jatkuvasti töitä asiakkaidemme innostamiseksi.

Turvallisuus
 
05
 

Turvallisuus

Pidämme arvokkaana sitä, että asiakkaamme voivat turvallisesti tehdä ostoksia ja surffailla parfumdreams.fi-verkkokaupassa. Tarkistutamme sisäiset prosessimme säännöllisesti ulkoisilla kumppaneilla, ja olemme siten saaneet useita sertifikaatteja.

Ylös

Historia

Perustaminen

2004

 
 

Perustaminen

Vuodesta 2004 lähtien asiakkaidemme käytössä on ollut parfumdreams.fi-verkkokauppa, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman hajuvesiä, hoitotuotteita ja kosmetiikkaa. Aluksi kaupan asu oli vielä yksinkertainen ja valikoimassa oli vähän merkkejä, mutta pian kauppa kehittyi yhdeksi Euroopan suurimmista yksityisomistuksessa olevista verkkokemikalioista.

Merkkiä
 
500
 

Merkkiä

Ajan kuluessa valikoima laajentui kattamaan jo yli 500 merkkiä. Myös kotisivut muuttuivat ja ovat nyt uusimman tekniikan tason mukaiset. Tämä kehityskulku ei kuitenkaan ole vielä päättynyt. Valikoimaa jatkuvasti laajentamalla ja uusimpia tekniikoita käyttämällä huomioimme asiakkaidemme toiveet ja käsittelemme teiltä saamamme palautteen tehokkaasti.

Tuotemerkin esittelyyn
Optimointi
 
Optimointi
 

Asiakaspalvelu ja verkkokauppa

Esimerkiksi sähköposteihin vastaamme normaaleina toimistoaikoina 2,5 tunnin kuluessa. Tällä hetkellä päivitämme verkkokauppaamme ja lisäämme siihen uusia ominaisuuksia vähintään kerran viikossa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että lisäämme uusia maksutapoja tai uusia suodattimia, joiden avulla tuotteet löytyvät nopeammin, tilausprosessin parantamista tai sivustorakenteen muuttamista.

Sivuliikkeet
Sivuliikkeet
 
 

Kiinteät myymälät

parfumdreams.fi-kaupan kehittämistä tukevat Akzente-kivijalkamyymälät. Niihin lukeutuu 25 kemikaliota, kolme kampaamoa sekä useita kauneushoitoloita. Sivuliikkeiden työntekijät kertovat kokemuksistaan ja päivittäisistä asiakaskokemuksistaan ja jakavat siten lisää tietotaitoa verkkokauppamme asiakkaille.

Sivuliikkeemme

Vaatimuksemme

Valikoima
 
Valikoima
 

Jatkuvaa lisäystä

Parfumdreams.fi vastaa suuren ja laadukkaan tuotevalikoiman tarjoamisesta asiakkailleen kohtuuhinnoin. Valikoimaamme uudistetaan jatkuvasti, ja huippumerkkien lisäksi se koostuu myös ajankohtaisista muotituotteista. Niinpä parfumdreams.fi tarjoaa klassisten merkkien, kuten Chanel, Hugo Boss, Prada jne., lisäksi myös luonnonkosmetiikkaa (Lavera, Ren Skincare tai Korres), luxus-merkkejä (Bond No.9, Clive Christian) ja uusimpia lifestyle-tuotteita (George Gina & Lucy, Guess, New Yorker, Puma, David Beckham).

Asiakaspalvelu
 
Asiakaspalvelu
 

Neuvomme mielellämme

Lisäksi parfumdreams.fi tarjoaa erinomaista palvelua. Maksuttomassa palvelunumerossamme teitä palvelee asiakaspalvelutiimimme Maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 18.00, ja asiakaspalvelumme työntekijät vastaavat puheluihin mielellään myös .

Ota yhteyttä asiakaspalveluun
 
Maksutavat
 

& 180 päivän palautusoikeus

parfumdreams.fi-kaupan asiakkaat voivat valita haluamansa kymmenestä maksutavasta. Laskukauppaa tarjotaan, mutta maksun voi suorittaa myös käteisellä tai ennakkomaksulla. Lisäksi maksun voi suorittaa luottokortilla, pankkisiirrolla, PayPalilla tai PayPal Expressillä, Amazon Paymentsillä tai Sofortüberweisung-palvelun avulla. Haluttaessa tilaus voidaan toimittaa myös postiennakolla. Palvelua täydentää 180 vuorokauden palautusoikeus.

Tietosuoja
 
Tietosuoja
 

tietojen turvallinen käsittely

Ensiarvoisen tärkeää on myös asiakastietojen turvallinen käsittely. Olemme tarkistuttaneet nämä meihin kohdistuvat tiukat vaatimukset puolueettoman sertifiointilaitoksen ("Datenschutz cert GmbH“) kattavan prosessin mukaisesti, ja olemme edelleen ainoa kemikalio (vuoden 2015 tilanteen mukaan), jolle on myönnetty tällainen sertifiointi (sertifikaatin numero DSC.332.07.2015 568). Myös Trusted Shopsin laatumerkintä ja EHI-leima vahvistavat, että ostokokemus parfumdreams.fi-kaupassa on turvallinen. Trusted Shopsin ostajasuojan avulla asiakkaamme saavat myös Rahat takaisin -takuun.

Ympäristö
 
Ympäristö
 

Korkeat vaatimukset

Meillä on tiukat vaatimukset myös ympäristöasioissa. Aurinkosähkölaitoksen avulla tuotamme enemmän sähköä kuin kulutamme, ja prosessimme ovat täysin paperittomia.

Tiimi

Liikkeen johto

 
 

Kai Renchen & Vanessa Stützle & Steven Mattwig

Tiimi

 
 

Nuori, dynaaminen ja täynnä intohimoa

Koko tiimi toimitusjohtaja Kai Renchenin ympärillä koostuu yli 380 työntekijästä. He työskentelevät joko jossain kivijalkamyymälöistä tai suoraan verkkokaupan palveluksessa. Nuorella henkilökunnalla on runsaasti innovatiivisia ideoita, ja työilmapiiri on erittäin hyvä. Lisäksi yhteinen toiminta, kuten kesäjuhlat, konserttikäynnit yms., luo aitoa me-henkeä. Tulevaisuuden varalle parfumdreams.fi on sitoutunut koulutukseen ja jatkokoulutukseen. Koulutamme joka vuosi yli kymmenen henkilöä yrityksemme eri alueille – kauppiaita toimiston hallintaan, IT-asiantuntijoita (järjestelmien integrointiin) sekä markkinointi- ja medianhallintatehtäviin (B.A.). Joustavien työaikojen ansiosta nuoret äidit ja isät pystyvät yhdistämään perheen ja uran parfumdreams.fi-kaupan palveluksessa. Säännölliset jatkokoulutukset pitävät työntekijämme ajan tasalla. Tiimi iloitsee päivittäin yhä uudelleen tilaisuudesta saada esitellä asiakkaillemme kivoja tuotteitamme ja erittäin laadukasta palveluamme.

Odotamme jo innolla seuraavaa vierailuasi parfumdreams.fi-kaupassa!

Tiimi