Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams

Tietoja parfumdreamsista

Tutustu yrityksemme arvoihin!

Tervetuloa parfumdreamsiin! Meiltä löydät erityisten tuotemerkkien erinomaisia tuoksuja, meikkejä ja kaikkea Beauty-teemaan liittyvää. Inspiroiva sisältö ja uusimmat Beauty-alan trendit odottavat päivittäin sinua. Pyrimme päivittäin tarjoamaan sinulle parhaan tuotevalikoiman. Löydä joy of beauty moment -hetkesi meiltä!

 

Asiakkaan tyytyväisyys

Meille on keskeistä asiakkaiden tekeminen onnellisiksi. Teemme jatkuvasti töitä parantaaksemme palveluamme ja optimoidaksemme verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyden, jotta asiakkaat olisivat entistä tyytyväisimpiä.

 
 

Intohimo

Kovaa työtä jonkin saavuttamiseksi kutsutaan intohimoksi. Vaikka kohtaisimme esteitä, emme päästä tavoitetta silmistämme vaan temme jatkuvasti töitä asiakkaidemme innostamiseksi.

 
Mut

Rohkeus

Rohkeus merkitsee meille sitä, ettemme hävitä uteliaisuutta uutta kohtaan ja että uskaltaudumme ennestään tuntemattomille alueille. Tällöin toimimme aina asiakkaan ja yrityksen edun mukaisesti.

Teamwork

Tiimityö

ME-henki on meille erittäin tärkeää! Tiimihengen avulla pystymme saavuttamaan yhteiset tavoitteemme ja kipuamaan tikkaita ylöspäin.

Sicherheit

Turvallisuus

Pidämme arvokkaana sitä, että asiakkaamme voivat turvallisesti tehdä ostoksia ja surffailla parfumdreams.fi-verkkokaupassa. Tarkistutamme sisäiset prosessimme säännöllisesti ulkoisilla kumppaneilla, ja olemme siten saaneet useita sertifikaatteja.

> 850 Merkit

Ajan kuluessa valikoima laajentui kattamaan jo yli 850 merkkiä. Myös kotisivut muuttuivat ja ovat nyt uusimman tekniikan tason mukaiset. Tämä kehityskulku ei kuitenkaan ole vielä päättynyt. Valikoimaa jatkuvasti laajentamalla ja uusimpia tekniikoita käyttämällä huomioimme asiakkaidemme toiveet ja käsittelemme teiltä saamamme palautteen tehokkaasti.

Optimointi

Esimerkiksi sähköposteihin vastaamme normaaleina toimistoaikoina 2,5 tunnin kuluessa. Tällä hetkellä päivitämme verkkokauppaamme ja lisäämme siihen uusia ominaisuuksia vähintään kerran viikossa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että lisäämme uusia maksutapoja tai uusia suodattimia, joiden avulla tuotteet löytyvät nopeammin, tilausprosessin parantamista tai sivustorakenteen muuttamista.

Sivuliikkeet

parfumdreams.fi-kaupan kehittämistä tukevat Akzente-kivijalkamyymälät. Niihin lukeutuu 25 kemikaliota, kolme kampaamoa sekä useita kauneushoitoloita. Sivuliikkeiden työntekijät kertovat kokemuksistaan ja päivittäisistä asiakaskokemuksistaan ja jakavat siten lisää tietotaitoa verkkokauppamme asiakkaille.

Valikoima

Parfumdreams.fi vastaa suuren ja laadukkaan tuotevalikoiman tarjoamisesta asiakkailleen kohtuuhinnoin. Valikoimaamme uudistetaan jatkuvasti, ja huippumerkkien lisäksi se koostuu myös ajankohtaisista muotituotteista. Niinpä parfumdreams.fi tarjoaa klassisten merkkien, kuten Chanel, Hugo Boss, Lancome jne., lisäksi myös luonnonkosmetiikkaa (Boerlind, Spilanthox, Zealots of Nature), luxus-merkkejä (Xerjoff, Creed, BALR., Gisada) ja uusimpia lifestyle-tuotteita (Christina Aguilera,4711, Betty Barclay, Ariana Grande).

Asiakaspalvelu

Lisäksi parfumdreams.fi tarjoaa erinomaista palvelua. Maksuttomassa palvelunumerossamme teitä palvelee asiakaspalvelutiimimme Maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 18.00, ja asiakaspalvelumme työntekijät vastaavat puheluihin mielellään myös .

Ympäristö

Meillä on tiukat vaatimukset myös ympäristöasioissa. Aurinkosähkölaitoksen avulla tuotamme enemmän sähköä kuin kulutamme, ja prosessimme ovat täysin paperittomia.

Tietosuoja

Ensiarvoisen tärkeää on myös asiakastietojen turvallinen käsittely. Olemme tarkistuttaneet nämä meihin kohdistuvat tiukat vaatimukset puolueettoman sertifiointilaitoksen ("Datenschutz cert GmbH“) kattavan prosessin mukaisesti, ja olemme edelleen ainoa kemikalio (vuoden 2015 tilanteen mukaan), jolle on myönnetty tällainen sertifiointi (sertifikaatin numero DSC.332.07.2015 568). Myös Trusted Shopsin laatumerkintä ja EHI-leima vahvistavat, että ostokokemus parfumdreams.fi-kaupassa on turvallinen. Trusted Shopsin ostajasuojan avulla asiakkaamme saavat myös Rahat takaisin -takuun.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube