Pinsetit

36 Tuote
40
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Pinsetit – pieni apuväline epätoivottuja karvoja vastaan

Kenellepä ei olisi käynyt näin? Nopea vilkaisu peiliin, ja huomaat heti häiritsevän ihokarvan. Siinä se kasvaa iloisesti, vaikka sen ei kuuluisi olla siinä. Tartut nopeasti pinsetteihin, ja ongelma on ratkaistu. Pinsetit ovat kauneudenhoidon ehdoton apuväline, jonka pitäisi löytyä jokaisesta kylpyhuoneesta.

Millaisia pinsettejä on olemassa?

Pinseteissä on kaksi tarttumavartta, joiden kärjet voivat olla eri tavoin muotoillut. Muoto riippuu pinsettien käyttötarkoituksesta. Kaikenlaisten karvojen poistamiseen sopivat parhaiten kulmakarvapinsetit. Niiden vinojen kärkien ansiosta voit tarttua tarkasti yksittäisiin karvoihin. Lisäksi on olemassa seuraavanlaisia vaihtoehtoja:

  • Teräväkärkiset pinsetit: Ihanteellinen valinta, kun haluat asettaa luomillesi yksittäisiä ripsiä tai kokonaisen ripsinauhan tarkasti paikoilleen. Pyöristetyt kärjet minimoivat vahinkojen riskin käytön aikana.
  • Suorat pinsetit: Monipuolinen apuväline kaikenlaisiin tarkoituksiin. Aina suosittu valinta meikkiboksissa tai käsilaukussa. Niillä on helppo poistaa tikkuja tai karvoja epätoivotuista kohdista.
  • Taivutetut pinsetit: Näiden pinsettien molemmat varret ovat hieman taivutetut. Siten saat niihin enemmän puristusta ja pääset eroon itsepintaisimmistakin karvoista tai kynsinauhojen jäänteistä.
  • Tarttumista helpottavat pinsetit: Tällaiset pinsetit istuvat mukavasti käteen ergonomisen muotoilun ansiosta. Sormesi pysyvät varmasti paikoillaan.
  • Kärjestä taivutetut pinsetit: Silmälle iloa tuottava muotoilu auttaa tarttumaan helpommin hienoimpiinkin karvoihin. Täydelliset kauniiden kulmien nyppimiseen.

Pinsettejä valmistetaan eri materiaaleista. Kertakäyttöisistä muovimalleista kannattaa luopua ympäristön hyväksi. Lisäksi muovipinsetit eivät ole yleensä kovinkaan tarkkoja. Valitse sen sijaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu malli. Tällaiset kulmakarvapinsetit ovat kestäviä, joten ne tuottavat iloa pitkään. Näyttävissä vaihtoehdoissa on tyylikkäitä koristeluja varressa, ja joissain malleissa on jopa ohut kultaus.

Näin puhdistat kulmakarvapinsettisi

Säännöllinen puhdistus on myös näiden pienten kauneusvälineiden ehdoton juttu. Käytä siksi kulmapinsettejäsi lyhyesti juoksevan veden alla jokaisen käyttökerran jälkeen. Kuivaa ne sitten hyvin puhtaalla nenäliinalla tai vanulapulla. Siten pinsetit puhdistuvat mikroskooppisen pienistä ihosoluista, jotka toimivat mielellään bakteerien kasvualustana.

Haluatko poistaa vinopäisillä pinseteillä tikun sormestasi? Desinfioi pinsetit ja ihokohta alkoholilla ennen ja jälkeen käsittelyn.

Vaikka pinsetit kestävätkin yleensä pitkään, niiden käyttöikä on rajallinen. Eivätkö kärjet mene enää hyvin yhteen? Onko karvojenpoisto yhä hankalampaa? Tai näkyykö pinsettien sisäpuolella pieniä ruostetahroja? Silloin on aika vaihtaa pinsetit uuteen malliin.

Etsitkö uusia pinsettejä?

Parfumdreamsiltä löydät terävien pinsettien lisäksi myös vinokärkisiä malleja. Niitä on valmistettu laadukkaista materiaaleista, koristeltu ornamenteilla tai varustettu pelkällä tarttumapinnalla – jokaiseen käyttötarkoitukseen on saatavissa sopivat pinsetit. Anna kulmillesi vain parasta käsittelyä ja osta uusi apuväline kauneudenhoitoon.