Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams

Ympäristönsuojelu - yksi korkeimmista tavoitteistamme

CO2-päästöjen vähentäminen

Oletko jo joskus verkossa shoppaillessasi miettinyt, miten paljon CO2-päästöjä yritys, jonka tuotteita ostat, tuottaa tilauksesta paketin vastaanottoon?

Olemme selvitelleet tätä ongelmaa jo vuosien ajan ja löytäneet keinoja, joilla saamme minimoitua CO2-päästömme. Haluan seuraavassa esitellä muutamia näistä mielenkiintoisista keinoista, sillä nykypäivänä jokaisen yrittäjän tulisi pyrkiä vähentämään CO2-päästöjä ja tuottamaan uusiutuvaa energiaa.

Uusi ohjelmistomme – pienempi paperin kulutus, tehokkaampaa!

Logistiikassa on normaalisti yleistä, että toimeksiannossa käytetään tulostettua pakkauslistaa. Siten syntyy paperivuoria, jotka on tilauksen hoitamisen jälkeen taas hävitettävä kalliisti, koska tulostettua paperia ei voi 100-prosenttisesti kierrättää. Meidän mielestämme tämä työskentelytapa ei ole ympäristöystävällinen eikä ajanmukainen. Siksi olemme teettäneet erittäin monimutkaisen ohjelman, joka toimii täysin ilman paperia. Työntekijämme on nyt varustettu pienellä, sähköä säästävällä laitteella, johon uusi ohjelmisto on asennettu. Se kuluttaa vähemmän energiaa kuin tavallinen älypuhelin, ja se käyttää itse tuottamaamme aurinkosähköä. Parasta siinä on tämä: ensinnäkin näin säästyy paperia, mikä säästää metsiä, ja toiseksi se mahdollistaa tämän uuden ohjelman joustavuuden, jolloin tilattujen tuotteiden lähettäminen onnistuu vielä nopeammin ja tehokkaammin.

Tuotamme enemmän energiaa kuin kulutamme.

Investoimalla noin 600 m2:n suuruiseen aurinkosähkölaitokseen saamme tuotettua logistiikkakeskuksemme alueella jopa 8 megawattituntia kuukaudessa. (Vertailukohtana mainittakoon, että neljän henkilön talous kuluttaa vuodessa noin 4,4 megawattituntia.) Näin ollen sähköntuotantomme on selvästi suurempi kuin oma kulutuksemme. Käytämme sähkön suoraan, ja tuottamamme "ylimääräinen" sähkö virtaa sähköyhtiö ENBW:n verkkoon.

Lisää valoa, vähemmän energiaa, lisää hyvinvointia!

Jokaiselle yritykselle, jolla on valaistavana suuria toimistotiloja tai halleja, valaistus on tärkeä teema. Pelkästään valaisimien sähkönkulutuksen arvioidaan olevan noin 15–25 % kaikesta sähköstä. LTG-Deutschlandin asiantuntijoiden avulla olemme onnistuneet pienentämään vakiintuneen valaistuksemme sähkönkulutusta uusinta LED-teknologiaa käyttäen noin 60 % ja samalla lisäämään selvästi toimistojemme ja varastohalliemme valaistusta – huomatkaa: säästäen noin 60 %! Aiemmin jouduttiin vuosittain vaihtamaan noin 40 % perinteisistä valaisimista pitkän käyttöiän vuoksi, mikä tuli kalliiksi.
Toinen, yhtä merkittävä tekijä on valon vaikutus työilmapiiriin ja työntekijöidemme hyvinvointiin, jota onnistuimme parantamaan entisestään varustusta uudistamalla.

Pyrkimyksemme

Teemme kaikki nämä sijoitukset vakuuttuneina ja kestävyyteen pyrkien. Voit siis olla varma, että näemme jatkossakin vaivaa löytääksemme keinoja ympäristömme suojeluun.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube