Tilaa uutiskirjeemme ja hyödy eksklusiivisista alennuksista, ammattilaisten vinkeistä ja paljosta muusta!

Menu

Parfumdreams

Toilettilaukut ja meikkipussit

3 Tuote

Meikkisalkut ja toilettilaukut: täydellisesti järjestetty hoitorutiini

Haluaisitko tuntea olosi kotoisaksi myös matkoilla? Hyvin suunniteltujen kosmetiikka- ja toilettilaukkujen sekä meikkilaukkujen ansiosta matkalla ollessasi sinulla on aina kaikki päivittäiseen hoitorutiiniisi tarvitsemasi asiat käden ulottuvilla. Jopa pienemmistä kosmetiikkalaukuista löytyy tilaa kaikenlaisille arkitarvikkeille aina hammasharjasta päivävoiteeseen ja meikkeihin.

Meikkilaukku, toilettilaukku vai kosmetiikkalaukku: erot

Olipa kyseessä meikkisalkku tai hygienialaukku, kaikilla pienikokoisilla laukuilla on yksi yhteinen piirre: Ne tarjoavat runsaasti säilytystilaa päivittäin tarvitsemillesi ihonhoitotuotteille, olipa kyseessä sitten hammasharja, meikit tai kosteusvoide. Minkä laukun asiakkaamme valitsevat, riippuu täysin heidän tarpeistaan:

  • Meikkilaukku: Tässä mallissa on kiinteä runko, joka voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten puusta tai metallista. Niissä jopa herkät tarvikkeet säilyvät hyväkuntoisina. Kauneussalkku on varustettu lukuisilla pienillä lokeroilla ja lenkeillä, joissa säilytät siististi kaiken aina puutereista ja luomiväreistä huulipuniin, huulikiiltoihin ja meikkivoiteisiin.
  • Toilettilaukku: Toilettilaukku on yleensä valmistettu joustavasta materiaalista, kuten nahasta, silikonista tai synteettisistä kankaista, ja se on ominaisuuksiltaan vedenpitävä. Monet suuremmat mallit ovat aukitaitettavia, ja niissä on useita osia, jotka on usein erotettu toisistaan verkolla ja ne voi sulkea vetoketjuilla. Ne ovat ihanteellisia mukaan matkalle – isommat toilettilaukut menevät lisämatkatavarana, pienemmät matkalaukkuun huolehtien järjestyksestä.
  • Meikkilaukku: Nämä kompaktit pussukat tarjoavat juuri tarpeeksi tilaa tärkeimmille meikeille tien päällä. Mukaan mahtuvat niin huulipuna, kajaalikynä kuin puuteri. Näin töissä ja muualla kodin ulkopuolella ehostautuminen käy helposti ja vaivattomasti.

Vinkki: Isommissa toilettilaukuissa on usein ripustuslenkki. Siksi ne sopivat ihanteellisesti pitämään kaikki kosmetiikka- ja hoitotuotteet järjestyksessä ahtaissa kylpyhuoneissa.

Sopiva toilettilaukku matkalle

Mitkä ovat parhaat toiletti- ja meikkilaukut mukaan matkalle, riippuu matkustustavasta ja henkilökohtaisista kosmetiikka- ja hoitotarvikkeista. Sille, joka tarvitsee reissuunsa vain hammasharjan, hammastahnan ja joitakin pikkujuttuja, perinteinen toilettilaukku on hyvä valinta – ehkä jopa meikkilaukku riittää täysin. Lennoilla meikkisalkut ovat järkeviä silloin, jos ne ovat malliltaan järeämpiä ja matkatavarana kirjattavia versioita, jotka vievät liikaa tilaa matkalaukussa. Ne ovat myös erittäin hyödyllisiä autolla matkustettaessa.

Vinkki: Läpinäkyvät toilettilaukut ovat ihanteellisia lentomatkoilla, koska niiden sisältö on nähtävissä yhdellä silmäyksellä.

Meikkilaukkujen materiaali: mahdollisimman vedenpitävä

Olipa kyseessä meikkilaukku tai toilettilaukku, sisäpuolen tulee olla mahdollisimman vedenpitävä. Vaikka jokin tuotepakkaus rikkoutuisi tai hammasharja olisi vielä kostea pakatessa, mitään ei vuoda ulos. Ulkopuolen materiaaliksi sopii kuitenkin melkein mikä vain. Nämä tekstiilit ovat suosittuja:

  • Nahka: laadukas, sileäpintainen vaihtoehto, joka on myös vastaavasti herkkä ja vaatii hoitoa.
  • Puuvilla: kevyt paino ja joustava käsiteltävyys tekevät puuvillaisista malleista suosittuja käsilaukkuun tai matkoille.
  • Synteettiset kuidut: Synteettisistä kuiduista, kuten polyesteristä, valmistetut tekstiilit ovat erityisen kestäviä, eivätkä vaadi hoitoa. Usein ne ovat myös vettähylkiviä.

Tilaa meikkilaukut ja toilettilaukut parfumdreamsin verkkokaupasta

Asiakkaat löytävät

laadukkaat meikkilaukut ja toilettilaukut helposti verkosta parfumdreamsilta. Olipa kyseessä pieni tai suuri, joustava tai kiinteärunkoinen, monenlaisilla sisälokeroilla tai tilavilla osioilla varustettu malli, laajasta valikoimasta jokainen löytää oman laadukkaan laukkunsa tunnetuilta valmistajilta. Tutustu nyt ja osta kätevästi verkosta!

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 04.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube