Veet

11
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Veet: karvanpoistotuotteiden merkki numero 1

Veet on yksi maailman johtavista karvanpoistotuotteiden valmistajista. Jo yli 100 vuotta toimineen brändin tuotteita myydään yli 80 maassa. Veet-tuotemerkin tarina alkoi vuonna 1919. Alunperin merkin nimi oli Neet, joka rekisteröitiin ensi kertaa Kanadassa.

Tuotteita myytiin useiden vuosien ajan Neet-nimellä Yhdysvalloissa ja Kanadassa vielä silloinkin, kun nimi oli jo muuttunut muotoon Veet useissa Euroopan maissa. Nimi tulee ranskan kielen sanasta ”vite”, joka tarkoittaa nopeasti. Vuodesta 2002 lähtien merkin karvanpoistotuotteita on myyty samalla nimellä kaikkialla.

Miten Veet eroaa muista merkeistä?

Veet tekee karvanpoistosta nopeaa – useiden vuosien ajan yrityksen mainossanoma oli, että sen karvanpoistotuotteet ovat nopeampia kuin ihokarvojen ajelu. Tänä päivänä Veetin sanoma keskittyy luonnollisuuden ja käyttäjien persoonallisuuden korostamiseen sekä vapauden tunteeseen, jonka he saavat käyttäessään Veet-tuotteista. Yksilöllinen kauneus, määräysvalta omasta kehosta ja absoluuttinen hyvinvointi ovat Veetin tärkeimpiä arvoja tänä päivänä.

Mitä tuotteita Veet tarjoaa ja mikä tekee niistä erityisiä?

Veet-tuotteiden käyttö on paitsi nopeampaa kuin sheivaus, lisäksi sen vaikutus kestää pidempään. Karvanpoistovoide pehmittää karvat ja saa ne putoamaan pois, jonka ansiosta karvojen kasvaminen uudelleen kestää selvästi kauemmin kuin höyläämällä poistettujen ihokarvojen. Myös sisäänkasvaneita karvoja esiintyy harvemmin.

Lisäksi karvanpoisto vahalla on tehokkaampaa kuin höyläys, sillä vahatessa karvat vedetään pois juurestaan eivätkä ne näin ollen pääse kasvamaan nopeasti takaisin. Vahaa käyttäessä vältytään myös viiltohaavoilta. Höylätessä karvat vain katkaistaan, minkä vuoksi ne pääsevät kasvamaan suhteellisen nopeasti uudelleen.

Veet-tuotteiden valikoima on suuri ja kattava, eikä se jätä mitään toivomisen varaan, kun kyse on tehokkaasta, nopeasta ja hellävaraisesta ihokarvojen poistosta – olipa kyse mistä tahansa osasta vartaloa. Valikoimaan lukeutuvat:

  • Veet-ihokarvanpoistovoiteet: Hellävaraiset ja silti huipputehokkaat ihokarvanpoistovoiteet auttavat poistamaan karvat niin jaloista, käsivarsista kuin intiimialueelta nopeasti ja kivutta. Samalla ne hoitavat ihoa.
  • Veet-kuuma- ja kylmävahat: Käyttö vaatii hieman harjoitusta, mutta vaikutus on erityisen pitkäkestoinen, sillä karvat poistetaan juurineen. Karvojen uudelleenkasvuun saattaa kulua jopa neljä viikkoa.
  • Veet-sokeritahna: Tahna perustuu luonnollisiin ainesosiin ja on hellävarainen iholle. Sokeritahnan käyttäjät kertovat usein tahnan käytön olevan vähemmän kivuliasta kuin vahan.

Veet-tuotteet mahdollistavat yksilöllisen, omiin henkilökohtaisiin mieltymyksiin sopivan vartalonhoidon, joka vahvistaa tunnetta, että määräämme itse omasta kehostamme. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja sopivat myös herkälle iholle. Niitä käyttäessä on tärkeää lopuksi kosteuttaa iho perusteellisesti ihon kuivumisen ja ärtymisen välttämiseksi.

Osta Veet-tuotteet parfumdreamsiltä

Parfumdreamsiltä voit tilata Veet-tuotteita ja luoda oman henkilökohtaisen kauneussalongin omaan kotiisi. Toiset suosivat helppoa karvanpoistovoidetta, kun taas toiset vannovat pitkäkestoisen karvanpoistovahan nimeen. Kokeile itse, mikä Veet-tuotteista sopii parhaiten sinulle ja osta nyt omat Veet-tuotteesi helposti netistä.