"Kun Christian Dior loi muotitalonsa vuonna 1946, hänellä oli visio uudesta naisellisuudesta, täydellisestä naisellisuudesta, josta ei puuttuisi mitään. Tänä päivänä, Dior edistää naisten kauneutta, vaatteista asusteisiin, tuoksuista huulipuniin, aina asiantuntevaan ihonhoitoon asti ja näin ollen tuo esiin hehkua ja nykyaikaisuutta."

NAISTEN TUOKSUT MIESTEN TUOKSUT MEIKIT IHONHOITO
 

Uutuudet

 
 

Bestseller

 

DIOR hajuvedet & meikit

5708
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Dior hajuvesi: Pariisista Hollywoodiin

Aina merkin perustamisesta alkaen Dior-hajuvesi on kuulunut Diorin tuotevalikoimaan. Merkin perusti Christian Dior vuonna 1946 Pariisissa ja loi näin pohjan yhdelle menestyksekkäimmistä luksusmerkeistä. Sodan jälkeen muotisuunnittelijana tunnetuksi tullut Dior keskittyi erityisesti naisellisten vaatteiden luomiseen: tiukat, tyköistuvat yläosat, kapeat vyötäröt ja elegantisti laskeutuvat hameet olivat hänen tuotemerkkinsä ja niillä hän ihastutti toimittajia heti ensimmäisestä muotinäytöksestä lähtien. Diorin muoti pääsikin nopeasti aina Hollywoodiin asti, jossa tunnetut tähdet kuten Marilyn Monroe käyttivät hänen luomuksiaan.

Dior hajuveden tarina

Christian Diorin ura alkoi naisten muodilla ja siihen sopivilla tuoksuilla. Ensimmäinen Dior-hajuvesi oli Miss Dior – hajuvesi, joka yhä tänä päivänä on monien naisten suosiossa. Tuoksun kehittäjien tehtävä oli hyvin yksinkertainen ja samalla monimutkainen: Dior-hajuveden tuli tuoksua rakkaudelta. Lopputuloksena syntyi Chypre-tuoksu, joka oli kirkas, kukkaismainen ja naisellinen. Vuosien varrella tuoksua on muokattu muutamaan kertaan ja jalostettu nykyaikaisilla ainesosilla.

Viimeisimmät muutokset Dior-hajuvesi koki vuonna 2021: latvatuoksu sai lisää kukkaismaisuutta pionista, kielosta ja iiriksestä. Aivan erityisen tuoksusta tekee makea pohjatuoksu, joka syleilee käyttäjäänsä lämpimästi tonkapavun ja santelipuun nuoteilla. Kyseessä onkin moderni versio rakkauden tuoksusta.

Dior hajuvesi täydentää asun

Christian Diorin mielestä hajuvesi viimeistelee asun – ilman sitä asu ei ole täydellinen. Tämä koskee luonnollisesti niin naisia kuin miehiäkin, jotka molemmat voivat samalla tavoin ympäröidä itsensä vastustamattomalla Dior-hajuvedellä:

  • Dior-hajuvedet naisille: Klassikot kuten Dior Poison tai Dior J’adore ovat saaneet naiset ihastuksen valtaan jo vuosikymmenten ajan. Diorin naisten tuoksuille on ominaista naisellisuus ja voima, ja ne voivat olla sekä leikkisiä että samanaikaisesti intohimoisia.
  • Dior-hajuvedet miehille: Tyylitietoiset miehet viimeistelevät asunsa Dior Eau de Parfum -tuoksulla ja yhteensopivalla after shave -tuotteella. Ne antavat käyttäjälleen miehekkään ja ihastuttavan vaikutelman.

Nykyisin Dior tarjoaa hajuvesien lisäksi muitakin tuotteita tyylin viimeistelyyn: Dior-meikit tarjoavat upean tavan korostaa käyttäjänsä yksilöllisyyttä.

Osta Dior hajuvedet parfumdreamsiltä

Jos haluat kotiisi jotain ylellistä luksusta, Dior on oikea valinta. Suuresta valikoimasta löydät tuoksuja, ihonhoitotuotteita ja meikkejä yksilöllisyyttä korostavien luksustuotteiden ystäville. Tutustu Dior-hajuvesien suuren valikoimaan parfumdreamsillä ja toteuta unelmasi.