Mega Summer Sale: jopa **-75 %*** useista tuotteista

Menu

Parfumdreams

Kesän kauneusmatkasi alkaa tästä

Aloita kesän kauneusmatkasi yhdessä parfumdreamsin kanssa. Lue lisää vinkeistämme ja ehdottomista luottotuotteista, jotka tuovat kesän hehkun ihollesi. Meiltä löydät kaiken unohtumattomaan kauneuden kesään tarvitsemasi aina aurinkosuojatuotteista hedelmäisen raikkaisiin tuoksuihin. Tutustu nyt ja nauti ihanista päivistä auringossa!

Kesän luottotuotteet

Parhaat tuoksut kuumiin kesäpäiviin

Miltä kesä sinusta tuoksuu? Raikkaalta ja hedelmäiseltä kuin Välimeren alueen sitrushedelmät, virkistävältä kuin merituuli aurinkoisella rannalla vai aistikkaan makealta kuin eksoottiset kukat trooppisessa puutarhassa? Kukin tuoksu kertoo omaa kesäistä tarinaansa. Tutustu kesän tuoksuihin ja tee omasta kesästäsi itsesi näköinen!

→ Tutustu nytKesärutiini kuumiin päiviin

Aloita päiväsi hellävaraisella puhdistuksella ja täydennä virkistävällä kasvosuihkeella, joka elävöittää ihoasi. Levitä kevyt kosteusvoide ja aurinkosuoja ja suojaa ihosi haitallisilta UV-säteiltä. Älä unohda levittää huuliisi kosteuttavaa huulivoidetta, ja levitä kasvoille kevyt meikki, jonka luonnollinen ilme kestää koko päivän.

Tutustu ehdottomiin tuotteisiin

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 17.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube