-20 %* ihonhoitotuotteista & paljosta muusta

Menu

Parfumdreams
Remington 8 Tuote

Remington

Remington – tehokkaita partakoneita ja hiusten muotoilutuotteita vuodesta 1937 lähtien

Korkea laatu, innovatiivinen tuotekehitys ja laaja tuotevalikoima ovat ominaista Remington-tuotteille. Tuotemerkki on tullut tunnetuksi hiustenmuotoilusta ja erilaisista parranajo-, karvanpoisto- ja hiustenleikkuukoneistaan. Remington-merkin historia alkoi vuonna 1937. Tuolloin Remington toi markkinoille ensimmäisen sähköisen parranajokoneen miehille ja mullisti näin parranajotuotteiden markkinat. Remington käytti paljon aikaa ja rahaa tuotteidensa jatkokehitykseen ja jo muutamia vuosia myöhemmin merkki julkaisi ensimmäisen akkukäyttöisen miesten parranajokoneen. Nykyisin Remington lukeutuu johtaviin hiustenmuotoilu-, parranajo- ja karvanpoistotuotteiden valmistajiin. Trendikkyys ja ajan hermolla pysyminen ovat sille tärkeitä tänäkin päivänä.

Parranajoa ja ihokarvojenpoistoa – hellävaraisesti herkälle iholle

Onpa kyse ihokarvojenpoistosta tai parranajosta, jokainen toivoo ihon pysyvän terveenä säännöllisestä karvojen poistosta huolimatta. Tähän tarpeeseen Remington tarjoaa ratkaisun. Naisten karvanpoistolaite Smooth & Silky poistaa karvat vaaratta, on vedenkestävä ja hellä iholle.

Remington-hiustenmuotoilulaitteet: innovatiivisia tuotteita kiharille ja sileille hiuksille

  • Remington-suoristusrauta: keraaminen pinnoite, Shine Therapy ja Pro Ionic -teknologia suoristavat itsepäisimmätkin suortuvat ja luovat moitteettoman sileän kampauksen.
  • Remington-hiustenkuivaaja: Hiustenkuivaimella föönaat hiuksesi kuin ammattilainen. Siitä pitävät huolen Remington Thermacare Pro ja hyväksi havaittu ioniteknologia.
  • Remington-kiharrin: Modernilla kihartimella taiot käden käänteessä upeat laineet tai tarkat kiharat. Myös kihartimissa Remington luottaa innovatiivisiin teknologioihin tehdäkseen laitteiden käytöstä ja hiusten muotoilusta mahdollisimman turvallista ja helppoa.
  • Remington-muotoiluharja: Juuri se mitä tarvitset, kun sinulla on aamuisin kiire. Muotoiluharjassa yhdistyy pyöreä hiusharja ja fööni, ja se kuivaa hiukset hellävaraisesti viimeistellen ne haluamallasi tavalla.

Trimmerit – Remington-tuotteilla luot täydellisesti viimeistellyn lopputuloksen

Parrat ovat jälleen muodissa. Remington, joka seuraa tiiviisti trendejä, on tuonut markkinoille Grooming-sarjan, joka tarjoaa uusia ratkaisuja niin ihokarvojen poistoon kuin parran muotoiluun. Partatrimmeri lyhentää partakarvat juuri halutun mittaisiksi kun taas Body Hair Trimmer -vartalotrimmeri sopii koko vartalon karvanpoistoon. Jos näissä ei ole kylliksi, tarjolla on myösRemington-Personal Groomer. Tämä monitoimitrimmeri sopii kaikkeen viimeistelyyn, niin hiuksille kuin kasvoille. Helppoa, nopeaa ja turvallista – akkukäyttöiset trimmerit ovat nykyisin Remingtonin vakiotuotteita. Eikä niissä enää ole juuri mitään samaa kuin 1960-luvun ensimmäisissä malleissa.

Osta Remington-tuotteet parfumdreamsiltä

Onko toiveissasi silkkisen sileä iho, tarkasti viimeistelty parta tai aivan omanlainen hiustyyli? Remington tarjoaa ratkaisun kaikkiin toiveisiin. Löydä nyt uusi hiustenkuivaaja, parranajokone tai muotoilurauta parfumdreamsilta ja nauti huolitellusta ilmeestä.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 20.05.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube