Joululahjat parfumdreamsiltä

Etsitkö täydellistä lahjaa rakkaillesi? Muistamista vanhemmillesi, tuliaista isovanhemmillesi tai pientä lahjaa ystävillesi? Olemme koonneet sinulle joulun kauneimmat lahjaideat.

Parfumdreams esittelee: Lahjaoppaamme jouluksi

Jouluun on enää vähän aikaa ja nyt on aika etsiä sopivat lahjat rakkaimmillesi. Parfumdreamsiltä löydät lukuisia erilaisia ja yksilöllisiä lahjaideoita – laadukkaita ihonhoitotuotteita, vivahteikkaita tuoksuja ja ylellisiä meikkejä. Inspiroidu nyt valikoimastamme ja löydä ainutlaatuiset lahjat, jotka tarjoavat runsaasti iloa.
Katso opas

Tuoksusuosikit

Joulumeikit

Joulukuu on täynnä erilaisia juhlia. On työpaikan pikkujoulua, glögiä ja pipareita ystävien kanssa ja joulun viettoa perheen kesken. Meikkejä rakastavalle tämä on loistavaa aikaa kokeilla uusia joulumeikkityylejä. Tässä kolme jouluista lookia, joista jokainen tekee sinusta juhlien säihkyvän tähden.
Inspiroidu tuotteistamme

Lahjasetit

Kaipaatko joululahjaideoita? Meiltä löytyy. Selaile suurta lahjapakkausten valikoimaamme. Kauneus-, hyvän olon-, vartalo- ja hiustenhoitotuotteistamme löydät juuri oikean lahjan, mitä ikinä etsitkin.
Tutustu nyt

Tee joulun ajasta unohtumaton

Dear Santa, define naughty

Joululahjoja naiselle ja miehelle – joulu on rakkauden juhla, jolloin erityisillä lahjoilla on erityinen paikkansa

Joistakin lahjoista tietää heti, että ne on valittu rakkaudella ja ajatuksella. Ne ovat niitä lahjoja, jotka saavat sydämemme sykkimään lujemmin ja hymyn huulille jouluaattona. Kosmetiikka- ja kauneudenhoitolahjat ovat aina hyvä valinta: veljelle suosikkihajuvesi, meikkaamista rakastavalle ystävälle uusi trendihuulipuna tai ystävälliselle naapurille hillityntuoksuinen vartaloemulsio. parfumdreamsiltä löydät joululahjaideoita monenlaiseen tarpeeseen – erinomaista kosmetiikkaa, ylellisiä hajuvesiä sekä laadukkaita kauneudenhoitotuotteita. Valikoimamme kattaa myös upeat joulun lahjapakkaukset. Tutustu joululahjatarjontaamme ja tilaa lahjat rakkaimmillesi mukavasti netistä haluamaasi osoitteeseen.

Joululahjoja naisille

Talvi luo ihanan tunnelman ja puitteet wellness-päivien pitämiseen ja hyvän olon hetkiin. Oma tyttöystävä, äiti tai ystävä ihastuu varmasti rentouttavasta kylpytuotteesta tai vartaloemulsiosta, lumoavasta tuoksusta tai samettisen pehmeistä meikkituotteista. parfumdreams tarjoaa lukuisia lahjaideoita naisille: hajuvedet, kauneus- ja wellnesstuotteet hurmaavat aina.

Hajuvesi pukinkonttiin – joulun todellinen klassikko

Monet naiset ovat ikionnellisia saadessaan jouluna lahjaksi jonkin hajuveden. Tuoksut ovat nimittäin tunteiden ja muistojen lähettejä, mikä tekeekin niistä aivan erityisen joululahjan naiselle. Monet pysyvätkin suosikkituoksulleen uskollisina vuodesta toiseen. Uusi pullo rakasta hajuvettä onkin lahjoista parhain. Jos haluat yllättää jouluna tyttöystäväsi tai sukulaisesi hajuvedellä, orientoidu hänen suosikkituoksunsa mukaan: Mihin tuoksuperheeseen se kuuluu? Mitkä ovat sen ydintuoksut? Mikä merkki on tuonut kyseisen tuoksun markkinoille ja kuka sen on kehittänyt? Ottamalla nämä huomioon on lahja suuremmalla todennäköisyydellä todella mieleinen. Onko lahjansaaja avoin kaikelle uudelle ja aina kiinnostunut ajankohtaisista trendeistä? Kokeilunhaluisille parfumdreams tarjoaa jatkuvasti jännittäviä uutuustuotteita. Monia tuotteita löydät kaiken lisäksi vartaloemulsioina, kylpytuotteina ja suihkugeeleinä.

Joululahjaksi hyvää oloa: Kosmetiikkaa talven rentouttaviin hetkiin

Joulunalusaika ja joulu ovat sisäänpäin kääntymisen aikaa: hyvinvointi ja luovuus asettuvat pimeänä vuodenaikana etusijalle. Hemmotteleva ja hyvältä tuoksuva kylpyöljy tai korkealaatuinen seerumi loihtivat pieniä luksushetkiä. Jokin erityinen kosmetiikkatuote on vuosi toisensa jälkeen loistovalinta joululahjaksi äidille, ystävälle tai siskolle. Onko esimerkiksi äidilläsi jokin voide, jota hän on aina halunnut kokeilla, mutta ei ole raaskinut? Vai onko hyvä ystäväsi jatkuvasti vailla uusia innovatiivisia hoitoja, joilla ihon saa hehkumaan entistä kauniimpana? Meillä on lukuisia tuotteita täydellistä omaa aikaa varten. Vastuullisuus käy myös kosmetiikassa aina vain tärkeämmäksi. Tästä syystä valikoimamme sisältää paljon erilaista luonnonkosmetiikkaa sekä vastuullisesti tuotettuja, kasviperäisiä ja eläinkokeettomia tuotteita.

Joululahjaksi kauneutta: huulipuna, luomiväri ja korostusvärit loihtivat juhlavan ilmeen

Myös kauneustuotteita voi pistää pakettiin joulukuusen alle – ne, jos mitkä, saavat silmät säihkymään. Ylelliset meikit kauniissa kääreissä ovat todellisia katseenvangitsijoita. Mikä voisikaan ilahduttaa sukulaistyttöä enemmän kuin runsaspigmenttinen luomiväripaletti. Joissakin on arkisten sävyjen lisäksi myös juhlavasti kimaltelevia sävyjä. Tulevat juhlapyhät tarjoavat varmasti tarpeeksi mahdollisuuksia niiden testaamiseen. Myös neutraalinsävyinen huulipuna sopii erinomaisesti pukinkonttiin. Jotkin huulipunista ovat tunnettuja siitä, että ne sointuvat kauniisti kaikkiin ihotyyppeihin. Joskus värisävyn viereen on merkitty kirjain ”N”. Se tarkoittaa neutraalia pohjasävyä, joka sopii hyvin useimmille naisille.

Joululahjat miehille

Myös monelle miehelle hajuvesi on ihanteellinen joululahja. parfumdreamsiltä löydät klassisten miesten tuoksujen ja niihin sopivien hoitotuotteiden lisäksi suosittujen trendimerkkien hajuvedet ja todelliset uutuustuotteet. Jos haluat yllättää jouluna jonkun läheisen miehen hajuvedellä, orientoidu hänen suosikkituoksunsa mukaan: Jotkin merkit tarjoavat niin sanottuja Discovery-tutustumispakkauksia. Ne sisältävät erilaisia testikokoisia tuoksuja ja sopivat erityisen hyvin sellaisille, jotka haluavat kokeilla uutta tai joiden makua et tunne tarkasti. Päivittäisten hoitorutiinien tasoa nostavat kosmetiikkatuotteet ovat mitä oivallisin joululahjaidea. Ihoa hellivät voiteet, virkistävät suihkugeelit tai ylelliset parranhoitotuotteet huolehtivat arjen pienistä rentoutushetkistä.

Joulun lahjapakkaukset

Lahjapakkaus on mainio joululahjaidea sellaiselle, jota et tunne kovin hyvin. Joululahjapakkaukseen on koottu kattaus erilaisia, toisiinsa sopivia tuotteita. Usein tuotteet ovat kooltaan pienempiä ja niiden mukana tulee kosmetiikkalaukku. Lahjapakkaukset sopivat yhtä hyvin myös tutulle ja läheiselle ihmiselle – se ilahduttaa ja yllättää varmasti. parfumdreamsiltä löydät valikoiman tuoksuja lahjapakkauksina, jotka sisältävät tuoksun lisäksi yhteensopivia vartalonhoitotuotteita. Tuoksupakkaukset ovat lisäksi yleensä kauniin koristeellisen näköisiä. Tuoksukynttilä on erityisen upea lahja silloin, kun tunnet lahjansaajan lempituoksut.

Tuoksukynttilä tekee joulusta tunnelmallisen: aistillisen lämpimät tuoksut luovat kotiin hyvää oloa

Sisustamista rakastavat ihmiset ihastuvat varmasti löytäessään paketista tuoksukynttilän. Viime vuosina ylellisistä tuoksukynttilöistä on tullut haluttuja sisustuselementtejä. Kauniissa etiketillä koristellussa lasissa tuoksukynttilä on upea näky ja se on helppo yhdistää muihin sisustusesineisiin tai kahvipöytäkirjoihin. Ennen kaikkea tuoksukynttilät kuitenkin hurmaavat koko huoneen täyttävällä tuoksullaan. parfumdreamsin valikoimassa on tuoksukynttilöitä jokaiseen makuun: hillityistä ja raikkaista aina syviin, itämaisiin tuoksuihin, jotka kietovat sinut tunnelmaansa kuin ihanan pehmeä peitto. Jotkin merkit tarjoavat tuoksujaan sekä perinteisenä hajuvetenä että arvokkaan tuoksukynttilän muodossa. Ideana tämä on loistava, sillä jotkin tuoksut ovat sellaisia, että niistä pitää paljon, mutta ovat arjessa käytettäväksi liian raskaita. Tuoksukynttilä onkin erinomainen valinta joululahjaksi silloin, kun olisit oikeastaan mieluummin halunnut antaa ystävällesi joululahjaksi hajuveden, mutta et ole varma, sopiiko tuoksu tälle. Tuoksukynttilä tarjoaa hyvän tilaisuuden kokeilla, miellyttääkö tuoksu arjessa. Ja ehkäpä se onkin niin osuva valinta, että annat ensi jouluna lahjaksi pullollisen tuoksua?