Suosituksemme

Myös parfumdreamsin työntekijät ostavat säännöllisesti lempituotteitaan Online Shopista. Tuoksuja, hoitotuotteita, meikkejä tai hiustuotteita - jokaisella on omat suosikkinsa, joista on tullut ajan mittaan kiinteä osa omaa kauneusohjelmaa. Haluaisimme mielellämme esitellä muutamat työntekijöistämme sekä heidän kosmetiikkasuosikkinsa!

Sophie Eisenmann - Teamlead CRM

YSL:n tuoksuklassikko on samanaikaisesti seksikäs ja viileä – yhdistelmä, jota rakastan! Tämä miellyttävä ja aistillinen tuoksuyhdistelmä vakuuttaa joka tilanteessa. Sen todella kauniista, elegantista pullosta puhumattakaan. Se ei takuulla ole väärä valinta kuusen alle!
Tutustu nyt

Sophie´s Suosituksia juhlaan:

Maresa Krämer - Buyer

Kylmänä vuodenaikana kuuma tee ja paksut villasukat saavat olon mukavaksi. Vaikka nautinkin tästä ajasta, säilytän mielelläni myös pisaran kesäpäivää Guerlainin Aqua Allegoria Mandarine Basilic -tuoksulla. Siinä kevyt basilikamauste kohtaa raikkaan mandariininuotin, joka taas muistuttaa syksyisestä mandariinituoksusta. Tämä setti sisältää tuoksun 125 ml:n erikoiskokona, jonka avulla tuoksuelämyksestä voi nauttia koko vuoden.
Tutustu nyt

Maresa´s Suosituksia juhlaan:

Tanja Senger - Head of Marketing Operations

Ich liebe diese Foundation! Ich habe über die Jahre bereits so viele unterschiedliche Marken und Texturen ausprobiert und kann mit fester Überzeugung sagen: Das ist mein All Time Favorite! Die Deckkraft lässt sich nach Wunsch aufbauen ohne cakey auszusehen, das Finish ist seidig matt und es sitzt den ganzen Tag. Was will eine Frau mehr?
Tutustu nyt

Tanja´s Suosituksia juhlaan:

Johanna Vo - Art Director

Jopa talvella hyvä aurinkosuojavoide on yksi pakollisista tuotteistani. Aurinkovoide talvella ei ainoastaan suojaa auringonpolttamalta ja ihosyövältä, vaan myös pitää ihon pidempään nuorena. Ja mikä tärkeintä, La Roche Posayn kasvovoide imeytyy nopeasti eikä jätä iholle valkoisia jälkiä.
Tutustu nyt

Johanna´s Suosituksia juhlaan:

Nikos Laspas - Content Manager

Päivittäinen välttämättömyyteni kylmänä vuodenaikana - Maison Margielan Whispers in the Library. Nimi pitää minkä lupaa! Puiset nuotit yhdessä tonkapavun, pippurin ja appelsiinin kanssa saavat ajatukset lipumaan perinteisiin vanhoihin kirjastoihin. Lämmin, ihastuttava tuoksu, joka säteilee turvallisuutta ja rauhaa. Tämän tuoksun myötä lahjoitat hyvänolonhetkiä ja viehätystä!
Tutustu nyt

Niko´s Suosituksia juhlaan:

Simon Habart - Social Media Manager

Kohokohtani jouluksi: Ritualsin Facce 24h Active Hydration Face Cream. Luonto hurmaa minut kerta toisensa jälkeen, siksi panostan myös hoitorutiinissani luonnon tehokkaisiin ainesosiin. Käytän voidetta joka päivä aamuisin ja iltaisin ja ihoni tuntuu huomattavasti paremmalta. Mikä parasta: Kun purkki on tyhjä, sen voi täyttää uudelleen ympäristöystävällisesti. Todellinen Win-Win-tilanne.
Tutustu nyt

Simon´s Suosituksia juhlaan: