Joulumeikit klassisesta rohkeaan

Joulukuu on täynnä erilaisia juhlia. On työpaikan pikkujoulua, glögiä ja pipareita ystävien kanssa ja joulun viettoa perheen kesken. Meikkejä rakastavalle tämä on loistavaa aikaa kokeilla uusia joulumeikkityylejä. Tässä kolme jouluista lookia, joista jokainen tekee sinusta juhlien säihkyvän tähden.

 

Joulumeikin pohjustus

Meikin tulee kestää menossasi koko illan, kuuluipa siihen syömistä ja juomista, tanssia tai vaikkapa pussailua. Tässä auttavat seuraavat tuotteet: Pohjustusvoide, joka supistaa ihohuokosia ja sitoo talkin itseensä. Tämä suojaa tahattomalta ihon kiiltelyltä. Etenkin T-alue ja kohdat, joille aiot levittää peitevoidetta, kannattaa puuteroida. Kestävän meikin viimeistelee täydellisesti meikinkiinnityssuihke. Se kiinnittää meikin ja tekee siitä pitkäkestoisen. Silmämeikin pohjustusvoide pitää rajauksen ja luomivärin paikallaan ilman, että luomiväri paakkuuntuu luomivakoihin tai rajaukset leviävät ennen valomerkkiä.Huulipunista kannattaa valita koostumukseltaan matta. Esimerkiksi nestemäinen huulipuna, joka kuivaa mataksi, kestää hyvänä koko jouluaterian. Jos haluat kiiltävän lopputuloksen, pidä tuote käden ulottuvillasi, sillä sitä tulee lisätä välillä.

 

Klassinen joulumeikki

Punaiset huulet, ruusuiset posket ja aistilliset silmät ovat jouluisen meikkilookin klassikko. Se luo minimalistisen ja ilmaisuvoimaisen ilmeen, joka sopii jokaiseen juhla-asuun. Aloita levittämällä kasvoillesi valitsemasi meikkivoide. Jos toivot lopputuloksesta luonnollista, valitse koostumukselta silkkimatta tai hehkuvaa kiiltoa antava meikkivoide. Käytä puuteria meikin viimeistelyyn ja pitkän illan aikana ehostamiseen. Poskipuna valitaan huulipunan mukaan: Jos punaisen huulipunasi pohjasävy on viileä, tulee myös poskipunan olla sävyltään viileä. Oranssiin taittuvissa punaisen sävyissä, kannattaa poskipunan sävyksi valita jokin lämmin sävy.
Silmämeikki pidetään hillittynä, sillä nyt huomion keskipisteenä ovat huulet: Käytä luomivärinä neutraalia värisävyä, jonka levität koko luomelle – vaikka sormenpäillä. Korosta lopuksi ripsiäsi valitsemallasi ripsivärillä. Hillityillä tekoripsillä saat silmäsi näyttämään vieläkin isommilta. Se on siinä: klassinen ja helppo joulumeikki.

Lämpimät värisävyt kylmään vuodenaikaan

Tämä look vaikuttaa ensisilmäyksellä pelkistetyltä – toinen silmäys paljastaa kiehtovan väriyhdistelmän. Metallinharmaa luomiväri levitetään ensin liikkuvalle luomelle. Se häivytetään lämpimällä terrakotalla, sillä vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa. Häivytä luomiväriä luomivaon yli ja lisää sitä myös alaluomen reunaan. Vedä ruskealla kajaalilla ohut rajaus ripsityveen, mikä saa ripset näyttämään tuuheammilta. Huulimeikki viimeistelee kokonaisuuden: Rajaa huulet kevyesti lämpimän nuden sävyisellä huultenrajauskynällä ja levitä huulille huulikiiltoa.

Joulumeikki Pop of Colour -väreillä

Tämä meikki sopii täydellisesti pelkistettyyn asuun: Pronssinvärinen iho ja värikäs luomiväri tuo pikkujouluihin ripauksen kesäfiiliksiä. Aloita tämän meikin kohdalla silmistä, sillä värikästä luomiväriä saattaa hieman varista. Levitä pohjalle luomiväripohjustus, jonka jälkeen vuoroon tulee liikkuvalle luomelle levitettävä jäänvalkoinen luomiväri. Sitten on highlightin aika: levitä turkoosia luomiväriä luomivakoa kohti häivyttäen. Levitä sitä vähän silmäkulman yli ja luo näin pohja seuraavalle vaiheelle. Korosta turkoosilla tai petrolin värisellä kajaalilla ripsien tyvi. Vedä ylätyveen kissamainen rajaus. Kun silmämeikki on valmis, on aika siirtyä pohjustukseen. Käytä tähän meikkivoidetta, peiteväriä ja puuteria. Lopputuloksena on tasaisen kaunis iho. Aurinkopuuteri antaa iholle hehkuvan upean ulkonäön, joka sopii värikkäisiin silmiisi. Tähän joululookiin sopii parhaiten nuden värinen huulipuna.

 

Uutiskirje kauneusfaneille 🤍

parfumdreams-uutiskirjeen tilaajana saat aina ensimmäisenä tiedon tarjouksista, kampanjoista ja uutuuksista. Tilaa nyt uutiskirjeemme, jotta et jäisi mistään paitsi. Kerromme sinulle uusimmista trendeistä, kampanjoista ja kilpailuista! Sinua odottavat vinkit trendikkäistä meikkityyleistä, kauden ehdottomista tuotteista ja lahjaideoista, joita ei kannata missata.

Tästä pääset mukaan

 

Muut asiakkaat ostivat myös näitä