22%* ale + 10%*** Premium-jäsenenä

Menu

Parfumdreams

Joulumeikit klassisesta rohkeaan

Joulukuu on täynnä erilaisia juhlia. On työpaikan pikkujoulua, glögiä ja pipareita ystävien kanssa ja joulun viettoa perheen kesken. Meikkejä rakastavalle tämä on loistavaa aikaa kokeilla uusia meikkityylejä. Esittelemme sinulle neljä jouluista lookia, joista jokainen tekee sinusta juhlien säihkyvän tähden.

Joulumeikin pohjustus

Meikin tulee kestää menossasi koko illan, kuuluipa siihen syömistä ja juomista, tanssia tai vaikkapa pussailua. Tässä auttavat seuraavat tuotteet: Pohjustusvoide, joka häivyttää ihohuokosia ja sitoo talkin itseensä. Tämä suojaa tahattomalta ihon kiillolta. Etenkin T-alue ja kohdat, joille aiot levittää peitevoidetta, kannattaa puuteroida. Kestävän meikin viimeistelee täydellisesti meikinkiinnityssuihke. Se kiinnittää meikin ja tekee siitä pitkäkestoisen. Silmämeikin pohjustusvoide pitää rajauksen ja luomivärin paikallaan ilman, että luomiväri paakkuuntuu luomivakoihin tai rajaukset leviävät ennen juhlien loppua. Huulipunista mattapintaiset ovat erityisen kestäviä. Esimerkiksi nestemäinen huulipuna, joka kuivaa mataksi, kestää tuhriintumatta koko jouluaterian. Jos haluat kiiltävän lopputuloksen, pidä tuote käden ulottuvillasi, jotta voit lisätä sitä aina tarpeen tullen.

Smokey eyes

Klassinen smokey eyes -silmämeikki on kehittynyt entisestään ja sopii nyt myös osaksi juhlameikkiä. Aloita meikki neutraalilla luomivärillä, jotta voit helposti tehostaa väriä ja minimoit meikin tuhriintumisen. Valitse sitten tumma luomiväri, esimerkiksi musta tai tummanruskea, ja levitä sitä silmän ulkonurkkaan. Ripaus kullan- tai hopeansävyä liikkuvalla luomella antaa meikille juhlavan säväyksen. Kun haluat luoda harmonisen hillityn kokonaisilmeen, valitse nudensävyinen huulipuna ja sipaise vielä punaa poskillesi.

Metallinhohtoa

Luo metallinhohtoinen ilme lämpimillä kullan-, kuparin- tai ruskeansävyisillä luomiväreillä. Jos haluat lisätä dramatiikkaa ilmeeseen, käytä silmänrajauskynää tai tekoripsiä. Hillityllä, mattapintaisella aurinkopuuterilla loihdit lämmintä hehkua ihollesi levittämällä sitä poskipäille, ohimoille ja nenänvarteen. Täydennä ilme vielä nudensävyisellä huulipunalla. Näin loihdit nopeasti ja helposti klassisen ja elegantin juhlameikin.

Soft Glam

Tämä tyyli sopii kaikille, jotka pitävät pehmeästä silmämeikistä. Levitä luomelle aluksi vaaleanruskeaa, hillittyä luomiväriä. Tehosta ilmettä lisäämällä kimmeltävää sävyä liikkuvalle luomelle. Pidä meikkisi myös muilta osin luonnollisena ja lisää vain ripaus poskipunaa tai mattapintaista aurinkopuuteria.

Klassinen joulumeikki

Punaiset huulet, ruusuiset posket ja aistilliset silmät ovat jouluisen meikin klassikko. Korosta huuliasi punaisella huulipunalla ja valitse poskipuna huulipunan mukaan. Jos punaisen huulipunasi pohjasävy on viileä, valitse myös poskipunasta viileä sävy. Oranssiin taittuvissa punaisen sävyissä, kannattaa poskipunan sävyksi valita jokin lämmin sävy. Pidä silmämeikki hillittynä, sillä nyt huomion keskipisteenä ovat huulet.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 24.06.2024 saakka.


***Premium-alennus ei koske lahjakortteja. Kaikki muut ehdot löydät osoitteesta www.parfumdreams.fi/parfumdreams-premium.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube