Säästä 22 %* aurinkosuoja-, ihonhoito- ja monista muista tuotteista

Menu

Parfumdreams

Lahjakortit

Tulosta ja lahjoita

1 Valitse ulkoasu
2 Määritä summa
Syötä lahjakortin arvo väliltä 0 € € ja 500 €.

Näin se käy

Tilaa
Tilaa lahjakortti verkkokaupasta
Lataa
Vastaanota lahjakortti (PDF) sähköpostitse
Painaminen
Tulosta lahjakortti kotona
Lahjoita
Taittele ja anna henkilökohtaisesti
Lahjoita iloa!

Rakastatko itse tuoksuja ja antaisit niitä mielelläsi lahjaksi myös ystäville ja työkavereille? Tuoksujen maailma ihastuttaa entistä enemmän, jos jätät valinnan tekemisen lahjansaajalle. Loppujen lopuksi tuoksut ovat hyvin vahvasti makuasia. Sen vuoksi lahjakortti on erinomainen ratkaisu, kun pohdit lahjatuoksua. parfumdreamsin lahjakorttipalvelu on turvallinen tapa antaa lahjaksi tuoksu. Summan voit valita täysin vapaasti eri hintaluokkien väliltä.

Yksilöllinen lahja: hajuvesi

Joskus 10 € lahjakortti voi olla täysin riittävä, kun haluat vain pienen muistamisen. Lahjakortti ilahduttaa varmasti ja valintasi osuu takuulla oikeaan. Hyvälle ystävälle yli 25 tai 50 euron lahjakortti hyvää tuoksua voi olla suurenmoinen ele arvostuksesta ja pitämisestä. Tällä tavoin tuoksun lahjoittaminen on mukavaa ja säästää virhehankinnoilta, sillä väärin valittu tuoksu jää helposti nurkkiin pyörimään.

Tuotetiedot

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube