Parfumdreams esittelee: Lahjaoppaamme jouluksi

Joulu on pian ovella ja monet etsivät jo sopivaa lahjaa rakkaimmilleen. Silloin olet meillä oikeassa paikassa. Parfumdreams tarjoaa mitä erilaisimpia yksilöllisiä lahjaideoita naisille ja miehille. Etsitpä laadukkaita hoitotuotteita, yksilöllisiä tuoksuja tai vaikka ylellisiä meikkituotteita. Löydä erityiset ja ainutlaatuiset lahjat, jotka saavat sydämet sykkimään nopeammin.

Lahjaoppaamme naiselle

Paco Rabanne Olympéa

Korosta ainutlaatuista, naisellista persoonallisuutta Paco Rabannen Eau de Parfum Olympéalla. Yhdistelmällä kukkaista raikkautta, vedellisiä nuotteja ja puhdasta naisellisuutta. Latvatuoksun mandariinia korostetaan inkiväärililjalla ja vesijasmiinilla. Tämä parfyymi on naisellisen riemusaaton ilmentymä, vahvoille naisille sopivasti.

Urban Decay Naked Heat Palette

Joulu on lämpiminä ruskean ja kullan sävyissä hehkuvan meikin aikaa. Urban Decayn Naked Heat -paletti on kuin tehty siihen tarkoitukseen. Se hehkuu 12 meripihkan sävyisellä luomivärillään vaaleasta tummaan. Taio pehmeästi vaihtuva täydellinen silmämeikki mukana tulevan pensselin avulla.

Nuxe Huille Prodigieuse

Todellinen monitaituri kehosi suojaksi talvella kylminä päivinä kuivuutta vastaan on Nuxen Huile Prodigieuse -kuivaöljy. Anna kameliaöljyn kaltaisten arvokkaiden ainesosien hemmotella kasvojasi, käsivarsiasi ja sääriäsi, tai vaikka hiuksiasi, ja huumaudu sen pehmeästä tuoksusta.

Lahjaoppaamme miehelle

Versace Eros Flame

Sukella hajuaistilliseen aistien maailmaan ainutlaatuisen Eau de Parfum Spray Versace Eros Flamen myötä. Pitkään kestävä ja lisäksi erittäin valloittava tuoksu, jota terästävät voimakkaat kontrastit. Santelipuun mausteisen puinen tuoksu säteilee maskuliinista kypsyyttä. Sitrushedelmien ja pippurin latvatuoksu tuo kuitenkin mukanaan miellyttävän raikkauden tuoksua suihkutettaessa.

Acqua di Parma Refreshing After Shave

Iho on parranajon jälkeen erityisen herkkä ja se kaipaa ravitsevaa ja raikastavaa hoitoa. Tähän sopii täydellisesti Acqua di Parman Refreshing After Shave Emulsion, joka ei ainoastaan kosteuta, vaan ehkäisee myös karvatuppitulehdusta ja ihoärsytystä. Hyaluronihapon ja kasviperäisten öljyjen yhdistelmä huolehtii samanaikaisesti hoidosta ja elvytyksestä.

Molton Brown Gel Mesmering Oudh Accord & Gold

Muuta suihkussa käynti aistilliseksi ja vietteleväksi kokemukseksi. Puhdista kehosi Molton Brownin Mesmerising Oudh Accord & Gold Bath & Shower Gel -kylpy- ja suihkugeelillä ja anna sen huumaavan tuoksun vietellä itsesi. Samanaikaisesti voit nauttia puhtaan ylellisestä tunteesta, kun suihkugeelin sisältämät kultahiukkaset lepäävät ihollasi.