20 %* alennus festarikauteen

Menu

Parfumdreams
0 (0)

ALCINA Meikkitarvikkeet Blender Brush

Saatavissa heti
Tuotenro
PayPalKlarna-laskuMasterCardVisa
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Blender Brush,
Sarja
Meikkitarvikkeet
Alalinja
Meikit
Alcina-tuotemerkki on kosmetiikkamaailmassa tuttu nimi, ja sillä on hyvä maine. Tämän valmistajan tuotteiden hyvää yhteensopivuutta arvostetaan erityisesti. Sama pätee myös sen ihonhoitotuotteisiin. Bielefeldiläinen yritys keskittyy täysin asiakkaidensa tarpeisiin ja noudattaa uusimpia tutkimustuloksia. Alcinan perusti vuonna 1946 farmaseutti tri Kurt Wolff. Hänellä oli omat ajatuksensa tuotteidensa valmistuksesta, yhteensopivuudesta ja kestävyydestä. Hänen vaatimuksensa ja odotuksensa itseään kohtaan olivat korkeat. Alcina käyttää vain parhaita raaka-aineita, mahdollisuuksien mukaan luonnollisia ja orgaanisia. Tohtori Wolff sai sitoutumisestaan Saksan ihotautilääkäriyhdistyksen myöntämän Unna-mitalin.

Täydellinen meikki blenderisiveltimellä

Blender-sivellintä pidetään yhtenä ammattilaisten välineistä silmämeikin täydelliseen häivyttämiseen. Smoky smokey eyes -efekti on tunnettu ja suosittu tästä. Bielefeldiläinen valmistaja on luonut työkalunsa blender-siveltimen, jossa on oikeat harjakarvat optimaalisen meikkituloksen saavuttamiseksi. Pehmeät, pörröiset siveltimen karvat yhdenmukaistavat kasvojen meikin siirtymiä ja välttävät karkeat juonteet. Sivellin sopii erinomaisesti luomivärin levittämiseen, pehmentämiseen, häivyttämiseen, häivyttämiseen ja varjostamiseen. Soveltuu voidemaisiin, irtonaisiin ja puristettuihin luomiväreihin.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 23.07.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube