Max Factor

114
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Max Factor – laadukkaat meikit saavat ihosi hehkumaan

Kosmetiikkamerkki Max Factor edustaa paitsi laadukkaita tuotteita myös perinteikästä yritystä. 1900-luvun alussa meikkitaiteilija Maksymilian Faktorowicz päätti jättää Puolan ja aloittaa alusta Yhdysvalloissa. Hän aloitti esittelemällä taitojaan Louisiana Purchase Exposition -maailmannäyttelyssä ja perusti muutamia vuosia myöhemmin oman yrityksen: Max Factor & Company. Max valloitti pian useita Hollywood-näyttelijöitä asiakkaikseen ja tuli lopulta maailmankuuluksi tuotteistaan.

Max Factor tarjoaa vaikuttavan valikoiman erilaisia kosmetiikkatuotteita

Max Factor on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä kauneusalan jättiläisistä. Ympäri maailman ihmiset käyttävät sen tuotteita ja iloitsevat monipuolisesta meikkivalikoimasta. Max Factor -meikkejä löytyykin moniin erilaisiin tarpeisiin. Niiden avulla loihdit niin hillityn päivämeikin kuin näyttävän juhlalookin.

  • Max Factor -ihotuotteet: Merkin tuotteista löydät niin peitevoiteet, meikkipuuterit, ihon sävyä korjaavat colour corrector -tuotteet kuin useat erilaiset meikkivoiteet. Eri tuotteilla peität kätevästi näpyt, punoitukset, tummat silmänaluset tai ihon epätasaisuudet. Jotta lopputulos olisi kaikin puolin täydellinen, valittavanasi on useita erilaisia värisävyjä, joista löydät varmasti jokaiselle ihosävylle sopivat tuotteet. Hehkun ja säteilyn takaavat Max Factor -poskipunat, korostuskynät tai korostusväripaletit.
  • Max Factor -silmämeikki: Intensiivisten Max Factor luomivärien, ripsivärin ja eyelinerin avulla loihdit henkeäsalpaavan silmämeikin hetkessä. Suuren värivalikoiman ansiosta mikään ei estä sinua päästämästä luovuuttasi valloilleen ja kokeilemasta erilaisia silmien korostustapoja. Muotoile vielä lopuksi ripset ja kulmakarvat ja tee silmämeikistäsi täydellinen.
  • Max Factor -huulimeikit: Myös huulien korostamiseen menestysmerkki tarjoaa useita erilaisia tuotteita. Valitse kiiltävä tai mattapintainen huulipuna ja viimeistele huulimeikki yhteensopivalla huultenrajauskynällä. Jos haluat tehdä meikistä säihkyvän tai saada täyteläiset huulet, valitse huulikiilto.
  • Max Factor -kynsilakat: Kauniit kynnet huomataan aina. Max Factor -tuotteilla toteutat helposti ja tyylikkäästi mitä erilaisemmat kynsimallit. Etsitpä eleganttia tai näyttävää, Max Factor -kynsilakoilla loihdit upean ja näyttävän lopputuloksen.

Kosmetiikkamerkki Max Factor on muidenkin kuin tähtien luottomerkki. Sen tuotteet on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat korostaa omaa kauneuttaan. Valikoimasta löytyykin monia erilaisia laadukkaita tuotteita, joilla kuka tahansa voi luoda itselleen niin luonnollisen kuin ylellisen meikin.

Max Factor panostaa paitsi tuotteiden määrään myös laatuun

Max Factor -meikkituotteita löytyy lukemattomia erilaisia: valikoima ulottuu aina pohjustustuotteista, eyelinereihin ja kynsilakkoihin. Merkille ei kuitenkaan ole tärkeää panostaa ainoastaan tuotteiden määrään vaan se käyttää tuotteissaan ensisijaisesti hoitavia ainesosia. Näiden ainesosien ansiosta tuotteet kestävät pitkään ja toimivat ihonhoidon tukena.

Osta Max Factor -tuotteet parfumdreamsiltä

Onpa tavoitteenasi sumuiset smokey eyes -silmät, runsaat huulet tai kiiltävät kynnet, parfumdreamsiltä tilaat helposti erilaisia Max Factor -tuotteita netistä. Valikoimastamme löydät lukuisia tuotteita, joilla korostat yksilöllistä ilmettäsi tai kokeilet jotain aivan uutta. Valikoimasta löydät kaikkea, mitä tarvitset lumoavaan ulkonäköön.