Catrice

2485
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Catrice: trendikästä kosmetiikkaa laadukkaista ainesosista kohtuuhintaan

Christina Oster-Daum ja Javier González perustivat Catrice-merkin tavoitteenaan tarjota laadukasta kosmetiikkaa, johon kaikilla on varaa. Olipa kyseessä kauneustrendit tai rohkeat tyylit, merkin tavoitteena on aina luonnollisen kauneuden korostaminen. Valikoimasta löytyy ravitsevia seerumeita ihon hoitoon, meikkivoiteita erilaisiin ihon tarpeisiin, mattapinnan jättäviä puutereita ja ripsivärejä, jotka saavat silmät näyttämään vastustamattomilta. Lisäksi saatavana on säihkyvästi korostavia highlightereita ja huulipunia lukuisissa eri sävyissä meikin viimeistelyyn. Trendikkäällä tai klassisella kynsilakalla huolittelet vielä kyntesi ja annat viimeisen silauksen tyylillesi.

Catrice-meikit: näyttävää kosmetiikkaa, joka luo trendejä

Catrice-meikit ovat elegantteja, ylellisiä ja trendikkäitä. Jotta ne myös pysyisivät trendikkäinä, valmistaja vaihtaa 25 prosenttia valikoimastaan kahdesti vuodessa. Tuotteiden valmistuksessa Catrice ei käytä eläinkokeita, huomioi ympäristövaikutukset ja sosiaalisen vastuunsa. Suosittujen klassikkotuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy rajoitettuina erinä tuotteita silmille, huulille, iholle ja kynsille. Parfumdreamsiltä löydät laajan valikoiman kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita:

  • Catrice-silmämeikit: Catrice-ripsivärillä tuot ripsiin tuuheutta ja erottelet ne tarkasti. Ripsiväri sisältää hoitavia ainesosia, jotka tekevät ripsistä terveet ja pitkät. Värikkäillä maskaroilla tai metallinsävyillä luot erottuvan katseen. Yhteensopivan luomivärin ansiosta silmäsi säteilevät. Värikkäät luomiväripaletit puolestaan mahdollistavat erilaisten ilmeiden vaihtelun. Eyeliner ja kajaali korostavat ja voimistavat silmiäsi. Tekoripsillä taas luot erityisen viettelevän katseen.
  • Catrice-ihomeikit: Catrice-meikkivoiteet sopivat erilaisille ihotyypeille. Valikoimasta löydät väriltään, rakenteeltaan ja peittävyydeltään erilaisia tuotteita. Meikin pohjustustuotteilla luot sileän ja kimmoisan ihon, jonka pienet virheet, näpyt tai suurentuneet ihohuokoset on peitetty. Hoitavien ainesosien ansiosta iho vaikuttaa terveemmältä, raikkaammalta ja valppaammalta. Peitevoiteella peität helposti tummat silmänaluset, ihon epäpuhtaudet tai punoituksen. Puuteri puolestaan kiinnittää meikkisi ja poistaa kiillon. Ripaus aurinkopuuteria tai poskipunaa antaa ihollesi raikkautta.
  • Catrice-huulimeikit: Valikoimasta löydät huulipunia lukuisissa trendiväreissä ja klassisissa sävyissä. Niissä on huulia hoitavia ainesosia, intensiivinen väri ja erinomainen peittävyys. Värillisesti yhteensopivalla huultenrajauskynällä rajaat huulesi kauniisti. Huulikiilto puolestaan hoitaa ja korostaa huulia. Intensiivistä hoitoa kaipaaville valikoimasta löytyy huuliseerumeita, naamioita ja balsameja.
  • Catrice-kynsilakat: Etsitpä räikeää, klassista tai ylellistä lakkaa, Catrice-kynsilakoilla viimeistelet jokaisen tyylin. Valikoimasta löydät lukuisia erilaisia sävyjä ja rakenteita. Lisäksi löydät aluslakkoja ja päällyslakkoja sekä kynsien hoitotuotteita.

Meikkien levittämiseen löydät valikoimasta myös Catrice-siveltimet ja meikkisienet. Tuotemerkiltä löydätkin kaiken meikkiin tarvittavan korkealaatuisina tuotteita edulliseen hintaan.

Tilaa Catrice-tuotteet netistä parfumdreamsiltä

parfumdreamsiltä löydät Catrice-meikit silmille, huulille, kynsille ja iholle. Tuotteiden laadukkaat ainesosat, kestävyys, innovatiiviset uutuudet ja epätavalliset värit ilahduttavat jokaista. Niillä toteutat uusimmat trendit ja lukuisat erilaiset meikit sekä korostat omaa yksilöllistä kauneuttasi.