La Roche-Posay – dermokosmetiikkaa, joka tukee ihon terveyttä

La Roche-Posay ranskalainen dermatologinen kosmetiikkamerkki, jonka tavoitteena on kehittää innovatiivisia ihonhoitotuotteita, jotka on suunniteltu erilaisten ihotyyppien todellisiin tarpeisiin. Kehitystyö tapahtuu yhteistyössä ihotautilääkärien ja dermatologien kanssa, jotka asiantuntemuksellaan auttavat parantamaan herkästä ihosta kärsivien ihmisten elämää. Valikoima sisältää tehokkaita tuotteita, jotka auttavat rauhoittamaan aknesta, neurodermatiitista, ihovaurioista tai allergiasta kärsivää ihoa, ja tukemaan sen hoitoa. Lisäksi saatavilla on ikääntyvän ihon anti-age-tuotteita, kosteuttavia aurinkorasvoja sekä rauhoittavia after sun -voiteita.

La Roche-Posay: dermatologien kehittämää ihonhoitoa

Oikeanlaisten hoitotuotteiden löytäminen iho-ongelmista kärsivälle iholle tuottaa vaikeuksia niin monille naisille kuin miehillekin. Iho-ongelmat, kuten akne, allergiat tai neurodermatiitti, voivat heikentää elämänlaatua, itsetuntoa ja hyvinvointia. Sen vuoksi La Roche-Posay -kasvojenhoitotuotteet ja La Roche-Posay -ihonhoitotuotteet on suunniteltu siten, että ne hoitavat herkkää ihoa ja lievittävät kutinaa ja ärsytystä.

Dermatologit ja lastenlääkärit työskentelevät tiiviisti yhdessä kehittääkseen La Roche-Posay -tuotteista mahdollisimman hyvin siedettyjä ja tehokkaita. Merkin tuotteet ovat 100-prosenttisesti allergiatestattuja eikä niissä käytetä lainkaan eläinkokeita. Jos testausvaiheessa havaitaan yhdelläkin testattavalla allerginen reaktio, kehittäjätiimi jatkaa tuotteen kehittämistä, kunnes reaktioita ei enää tule lainkaan.

La Roche-Posay -tuotteissa käytetään laadukkaita ainesosia eikä lainkaan tarpeettomia lisäaineita. Useimmat valmisteet ovatkin hyvin siedettyjä jopa hyvin herkällä iholla. Koostumukset sopivat atooppiselle, allergiselle, herkälle, akneen taipuvaiselle sekä syöpähoitojen rasittamalle iholle. Yksi suosituista tuotteista on kosteustasapainon palauttava balsami ”LIPIKAR Baume AP+M”, joka lievittää kutiamista ja palauttaa ihon mikrobiomien tasapainon allergisista reaktioista, erittäin kuivasta ihosta tai neurodermatiitista kärsivillä.

La Roche-Posay kasvojen ja ihon hoitoon

Parfumdreamsiltä löydät suuren valikoiman erilaisia La Roche-Posay -tuotteita, jotka on kehitetty juuri sinun ihosi tarpeisiin. Tuotteiden ydinelementti on samannimisen ranskalaisen paikkakunnan La Roche-Posayn kuuluisa terminen lähdevesi, joka parantaa ihon elastisuutta ja vastustuskykyä. Se suojaa soluja vapaiden radikaalien vaikutuksilta, sisältää tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia ja voi auttaa nopeuttamaan ihon uudistumista. Lisäksi se lievittää ärsytystä, punoitusta ja kutinaa.

Kun toiveissasi on saada ihosi näyttämään tasaiselta, kokeile hypoallergeenisia La Roche-Posayn meikkejä. Ne sopivat erinomaisesti herkälle ja allergiselle iholle. La Roche-Posayn peitekynät piilottavat paikalliset punoitukset, epäpuhtaudet tai mustat silmänaluset. Rasvaisen ja sekaihon meikkivaahto on ihastuttavan helppo levittää ja jättää puuterimaisen pinnan. Meikkivoiteella puolestaan varmistat, että ihosi näyttää sileältä, peität epäpuhtaudet ja luot meikittömän vaikutelman koko päiväksi.