Säästä 25 %* kevään suosikkituotteista

Menu

Parfumdreams
5 (1)

adidas Functional Male Pre-Sleep Calm Suihkugeeli

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
iho
normaali iho
Iho
geeli
Tuotetyyppi
tuubi
Käyttökohde
vartalo

Adidaksen Functional Male -tuotesarjan Pre-Sleep Calm Shower Gel -suihkugeelillä on puhdistava, rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Hellävarainen suihkugeeli sopii päivittäiseen ihonhoitoon ja tiheään suihkussa käyntiin myös herkälle iholle. Glyseroli-hyaluronikompleksi takaa nopean ihon uudistumisen. Iho saa kestävää ravintoa säilyttäen luonnollisen kosteutensa. Suihkugeeli on rikastettu eteerisellä laventeliöljyllä. Sillä on antiseptinen ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus, se rauhoittaa ärtynyttä ihoa, rentouttaa mieltä ja vaikuttaa positiivisesti psyykeen.

Päiväinen rentoutus keholle ja mielelle

Adidaksen Pre-Sleep Calm Shower Gel -suihkugeelin ainesosat on pelkistetty oleelliseen. Vegaaninen koostumus ei sisällä saippuaa, mineraaliöljyä tai sulfaattipohjaisia tensidejä. Tämä ei ainoastaan estä ihoärsytystä, vaan suihkugeeli on myös 98% biologisesti hajoava. Suihke kuuluu Functional Male -sarjaan, jonka adidas on kehittänyt urheilullisille ja laatutietoisille miehille suunnattua ihonhoitoa varten. Kestävä pullo on uudelleentäytettävä ja se on valmistettu suurelta osin kierrätysmateriaaleista.

0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 22.04.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube