Adidas hajuvesi

17
3,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

adidas-hajuvesi: moderni tuoksuklassikko ripauksella persoonallisuutta

adidas edustaa luovuutta, persoonallisuutta ja elämäntapaa paremmin kuin mikään muu saksalainen merkki. Ikoninen brändi ja sen erottuva kolmilehti-logo ovat kuuluneet jo yli 70 vuoden ajan urheilutuotteiden eliittiin. Mullistavat ammattiurheilijoiden kampanjat ja trendikkäät mallistot ovat pitäneet tuotemerkin jatkuvasti pinnalla. Olipa kyse lenkkareista, rennoista urheilu- tai vapaa-ajan vaatteista tai muodikkaista asusteista, brändi kehittää jatkuvasti uusia hittituotteita. Tämä sama näkyy myös adidas-kosmetiikkatuotteissa, kuten after shave -voiteissa, 3 in 1 -suihkugeeleissä, deodoranteissa tai adidas-hajuvesissä.

adidas-kosmetiikkatuotteet: raikkautta ja hoitoa koko päiväksi

Suositun urheilumerkin menestystarina alkoi pienestä ihmeestä. Adolf Dasslerin vuonna 1949 Saksan Herzogenaurachiin perustama yritys varusti vuonna 1954 Saksan jalkapallomaajoukkueen kengillä, joissa oli ensi kertaa irrotettavat nappulat. Kun Saksan joukkue sitten odottamatta voitti suosikkimaa Unkarin, voitto ja sitä myöten myös adidaksen jalkapallokengät pääsivät historian kirjoihin. Yritys saavutti pian maailman mainetta ja laajensi tuotevalikoimaansa kengistä myös miesten, naisten ja lasten vaatteisiin. Myöhemmin mukaan tulivat aurinkolasit, laukut, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet sekä adidas-hajuvesi.

Monipuolisuus onkin tärkeää yritykselle. Ensimmäinen adidas-hajuvesi lanseerattiin vuonna 1985. Nykyisin useat merkin hajuvesistä ovat jo suosittuja tuoksuklassikoita. Niiden virkistävä ja elävöittävä luonne kertoo vapaudesta ja vahvuudesta. adidas eau de toiletten lisäksi löydät parfumdreamsiltä myös monia muita adidas-tuotteita.

adidaksen kosmetiikkatuotteet sisältävät hoitavia ainesosia, ovat hellävaraisia iholle, kosteuttavat miellyttävästi ja sopivat päivittäiseen käyttöön. Lisäksi ne kietovat sinut pitkäkestoiseen tuoksuun. 3 in 1 -suihkugeeleillä puhdistat kasvot, vartalon ja hiukset. Niissä yhdistyy suihkugeeli, kasvojenpuhdistusaine ja shampoo. Niitä käyttämällä säästät aikaa ja samalla ne vievät vähemmän tilaa kosmetiikkalaukussa. Sitruksen tuoksuiset ja ihanasti viilentävät tuotteet antavat kuumana päivänä juuri oikeanlaista raikastusta.

adidas-hajuvesi: hedelmäinen ja raikas tuoksuyhdistelmä täynnä energiaa

Hedelmäiset kukkaistuoksut ovat ominaisia naisten adidas-hajuvesille. Tuoksut sisältävät hienostuneita ainesosia, kuten karamelliomenaa, mausteista bergamottia, appelsiininkuorta ja aprikoosia. Oman lisänsä tuovat huumaava tonkapapu ja eksoottiset jasmiinin ja kookospähkinän sävyt. Epätavallista vaikutelmaa tuoksuun tuovat mustaviinimarja, vadelma, syklaami, myski, sammal ja freesiat.

Energiset, eläväiset tuoksut raikkaan merellisillä nuoteilla ovat itsevarmojen, dynaamisten miesten suosikkeja. Niissä yhdistyy mausteinen rosmariini, lämmin seetripuu ja laventeli. Tuoksun täydentävät ripaus myskiä, timjamia ja kirpeää omenaa. Salaperäinen ambra, labdanum ja patsuli antavat adidas-hajuvedelle sen maskuliinisen sävyn. Todellisen tuoksujen ilotulituksen takaa yhdistelmä kanelia, ambraa, orvokin lehtiä ja raparperia täydennettynä appelsiiniöljyllä ja mausteisella mustalla pippurilla.

adidas eau de toilette -pullojen suunnittelussa yritys luottaa tunnistettavaan mielikuvaan. Ne muistuttavat kooltaan ja muodoltaan toisiaan ja eroavat ainoastaan väriltään. Näyttävä muotoilu on merkille tärkeää, samoin pullon helppo käsiteltävyys ja käteen sopiva koko.

Osta adidas-hajuvesi parfumdreamsiltä: runsaasti uusia tuoksuja

Parfumdreamsiltä löydät laajan valikoiman adidas-hajuvesiä miehille ja naisille. Ajankohtaisten trendituotteiden lisäksi löydät verkkokaupasta suosittuja tuoksuklassikoita sekä adidas-kosmetiikkaa, kuten kätevät 3 in 1 -suihkugeelit, after shave -voiteet, deodoranttisprayt ja roll-on-deodorantit. Ne on suunnattu ennen kaikkea urheilullisille ja aktiivisille ihmisille, jotka arvostavat harmonista ja pirteää tuoksuyhdistelmää, joka pitää käyttäjänsä raikkaana koko päivän ajan.