Säästä 25 %* kevään suosikkituotteista

Menu

Parfumdreams
1 (1)

adidas Functional Male Deep Care Suihkugeeli

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Adidaksen Deep Care Shower Gel -suihkugeelissä yhdistyvät virkistävä puhdistus ja hellävarainen hoito miehille. Hyarulonic Complex sekä kosteuttavat ja ympäristöystävälliset ainesosat tekevät tästä Functional Male -kategorian tuotteesta todellisen kauneuden asiantuntijan. Nauti suihkukokemuksesta, jollaista et ole koskaan ennen kokenut ja huolehdi samalla ihostasi.

Suihkugeeli, jossa on lisäarvoa

adidaksen Deep Care -suihkugeeli tarjoaa intensiivistä ihonhoitoa. Innovatiivinen glyseriini-hyaluronikompleksi auttaa ihoa uudistumaan ja antaa sille kestävää kosteutta. Puhdistava vaikutus elvyttää ja tarjoaa hyvän olon hetkiä suihkun alla. Vegaaninen koostumus takaa ihon kosteuden nopean palautumisen suihkun jälkeen. Functional Male -sarjan Deep Care Shower Gel on dermatologisesti testattu ja sopii herkälle iholle. Käytetyt aineet ovat 98-prosenttisesti biohajoavia. Valmistaja on luopunut mineraaliöljyistä, sulfaattipohjaisista pinta-aktiivisista aineista ja saippuasta tässä erityisessä ihonhoitotuotteessa. Elvyttävä suihkugeeli ylläpitää ihon luonnollista kosteutta, joten edes tiheä suihkussa käynti ei vaikuta haitallisesti ihon kuntoon. Miesten ihonhoitotuote on ympäristöystävällisessä pakkauksessa. Pullo on valmistettu kierrätysmateriaalista ja se on uudelleentäytettävä.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 22.04.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube