Tilaa uutiskirjeemme ja hyödy eksklusiivisista alennuksista, ammattilaisten vinkeistä ja paljosta muusta!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

adidas Functional Male Dynamic Pulse Suihkugeeli

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Markkinoilla ei ole monia miehille tarkoitettuja suihkugeelejä, jotka ovat yhtä lupaavia kuin Adidaksen Dynamic Pulse -suihkugeeli. Tämä geeli on kehitetty erityisesti modernin miehen tarpeisiin, eikä se jätä miestä vain raikkaan ja puhtaan näköiseksi, vaan myös täysin rentoutuneen olon. Dynamic Pulse Shower Gel on täyteläinen ja ravitseva, mutta ei sisällä haitallisia kemikaaleja. Sen sijaan se on rikastettu luonnollisilla ainesosilla, jotka puhdistavat ja hoitavat miesten ihoa hellävaraisesti. Ainesosiin kuuluvat aloe vera, kamomilla ja teepuuöljy, jotka kaikki tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan.

Toiminnallinen miesten suihkugeeli optimaaliseen ihonhoitoon

Functional Male Shower Gel on helppo levittää ja levittää ja jättää iholle miellyttävän raikkaan tunteen. Se on myös erittäin taloudellinen, joten voit käyttää sitä pitkään ennen kuin joudut ostamaan lisää. Adidaksen Dynamic Pulse -suihkugeeli on laadukas hoitotuote miehille, joka puhdistaa ja hoitaa hellävaraisesti, eikä sen tulisi puuttua yhdestäkään ihonhoitorutiinista. Se ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja on helppo levittää ja levittää. Geeli on myös erittäin taloudellinen ja tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 04.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube