Säästä 25 %* kevään suosikkituotteista

Menu

Parfumdreams
0 (0)

adidas Functional Male Power Booster Suihkugeeli

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Jos etsit suihkugeeliä, joka antaa sinulle energiaa, jota tarvitset aloittaaksesi päivän raikkaana tai palautuaksesi raskaan harjoittelun jälkeen, Adidaksen Power Booster -suihkugeeli on juuri sinua varten. Suihkugeeli sisältää luonnollisia ainesosia, kuten kofeiinia ja mentolia, jotka virkistävät kehoasi ja antavat sinulle energiaa, jota tarvitset päivän aloittamiseen. Tästä syystä Functional Male Shower Gel -suihkugeeli ei saisi puuttua yhdestäkään ihonhoitorutiinista.

Adidas Power Booster Suihkugeeli - tehokas kumppani miehille

Adidaksen Power Booster -suihkugeeli on ihanteellinen valinta urheilullisille ja aktiivisille miehille. Toiminnallinen miesgeeli puhdistaa hellävaraisesti ja vaikuttaa samalla virkistävästi ja elvyttävästi. Ainesosat E-vitamiini ja mentoli takaavat miellyttävän tunteen iholla. Functional Male Shower Gel on saatavana käytännöllisessä tuubissa ja sitä on helppo annostella. Koostumus on geelimäinen ja vaahtoaa hyvin. Tuoksu on raikas ja maskuliininen, mutta ei liian voimakas. Tuote ravitsee ihoa intensiivisesti, puhdistaa perusteellisesti ja jättää miellyttävän raikkaan tunteen. Samalla se rentouttaa lihaksia - täydellinen päivittäiseen ihonhoitoon!
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 22.04.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube