Säästä 25 %* kevään suosikkituotteista

Menu

Parfumdreams
Taft 2 Tuote

Taft

Taft: hyvä pito hiuksiin perinteitä kunnioittaen

Muotoa ja kiinnitystä jokaiselle kampaukselle: siitä on kyse Schwarzkopfin vuonna 1956 perustamassa merkissä Taft. Euroopan ensimmäinen hiuskiinne ilmestyi tuona vuonna vähittäiskauppoihin, sen jälkeen kun Taft oli edellisenä vuonna löytänyt tiensä kampaamoihin. Nestemäisenä hiusverkkona markkinoidusta hiussuihkeesta tuli myöhemmin erittäin suosittu tuote. Vuodesta 1971 lähtien hiuskiinne on tunnettu nimellä 3 Wetter Taft ja on yhä erittäin suosittu hiusten muotoilutuote.

Vuonna 1984 Schwarzkopf aloitti Taft-tuotesarjan laajentamisen. Parfumdreamsin valikoiman suosituimmat Taft-tuotteet ovat seuraavat:

  • Hiuskiinne Ultra, voimakkuus 4: Taft Ultra -hiuslakka sisältää tehokkaan arginiinia sisältävän koostumuksen ja pitää kampauksen erittäin hyvin paikoillaan. Aminohappo arginiini on luonnollinen hiusten rakennusaine ja tukee näin ollen sekä hiusten kasvua että uudistumista. Hiuskiinne jättää erittäin ohuen polymeerikalvon hiuksiin. Se pitää kampauksen kuosissaan 24 tunnin ajan liimaamatta hiuksia kuitenkaan toisiinsa. Samalla se suojaa hiuksia ympäristön vaikutuksilta ja vahvistaa niiden vastustuskykyä. Vegaaninen Taft-hiuslakka ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
  • Erittäin vahva Super Kleber -muotoilugeeli: Tämä Taft-hiusgeeli on kehitetty erityisesti miesten hiuksille. Se kiinnittyy välittömästi hiuksiin ja luo pidon, jota edes myrskytuulet eivät vahingoita. Pidon voimakkuus 14 kertoo jo jotain. Samalla geeli ei kuitenkaan tee hiuksista raskaita ja se on helppo poistaa harjaamalla. Taft ei käytä muotoilugeelissä lainkaan alkoholia eikä eläinperäisiä ainesosia. Näin ollen hiusgeeli sopii myös vegaaneille.
  • Hiuskiinne Power, voimakkuus 5: Pehmeästi taipuisat ja varmasti kiinnittyvät hiukset onnistuvat tällä Taft-hiuslakalla, joka on suunniteltu kuiville ja rasittuneille hiuksille. Hoitavat ainesosat suojaavat hiuksia kuivumiselta ja pitävät ne muodossaan myös tuulessa ja kostealla säällä. Erittäin hieno mikrokalvo varmistaa, ettei hiuskiinne tee hiuksista liimaantuvia, mutta pitää ne silti kuosissa jopa 24 tunnin ajan. Hiuskiinne on helppo harjata pois hiuksista, eikä se jätä jäänteitä jälkeensä.

Kaikki Taft-tuotteet valmistetaan ilman eläinperäisiä ainesosia ja ilman eläinkokeita. Ne sopivatkin ongelmitta myös vegaaneille.

Taft-tuotteet ympäristönsuojelun ja vastuullisuuden edelläkävijöitä

Jo vuonna 1987 huomioi Schwarzkopf Taft-tuotteissaan ajan hengen ja siirtyi käyttämään ponneainetta, joka ei sisällä CFC-yhdisteitä. CFC tarkoittaa freoneja, joiden 80-luvulla havaittiin voimistavan kasvihuoneilmiötä. Vuonna 1989 niiden käyttö kiellettiin. Schwarzkopf oli yksi ensimmäisistä hiuskiinteen valmistajista, joka lopetti freonien käytön. Tänä päivänä ponneaineena käytetään harmittomia propaani-butaani-yhdistelmiä. Vuodesta 1995 alkaen on Schwarzkopf, ja näin ollen myös Taft, kuuluneet Henkel-konserniin, joka jatkaa Taftin ympäristöystävällistä linjaa.

Osta Taft-tuotteita – vältä mikromuovia

Mikromuovista on kehittynyt yksi aikamme suurista ympäristön saastuttajista. Nämä pikkiriikkiset muovihiukkaset saastuttavat meriä ja mereneläimiä, ja aiheuttavat lisäksi vahinkoa ihmisten terveydelle. Taft-tuotteissa ei ole vuodesta 2014 lähtien käytetty Euroopassa enää lainkaan mikromuovia. Vuoden 2016 alusta Henkel laajensi tämän koskemaan maailmanlaajuisesti kaikkia Taft-muotoilutuotteita.

parfumdreamsiltä löydät lukuisia Taft-tuotteita edulliseen hintaan. Hiuskiinteen ja hiuslakan lisäksi valikoimassa on hiusgeelejä ja muotovaahtoja jokaiselle hiustyypille.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 22.04.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube