Burt's Bees

68
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Burt’s Bees – Luonnonkosmetiikkaa, jossa on ravitsevia hoitoaineita

1980-luvulla Burt Shavitz ja Roxanne Quimby saivat idean perustaa Burt’s Bees-yritys, joka keskittyisi yksinomaan luonnonkosmetiikkaan. Molemmat jättivät suurkaupungin stressin ja melun taakseen ja lähtivät etsimään rauhaa ja hiljaisuutta Mainen erämaasta. Siellä Burt perusti mehiläistarhan ja myi mehiläishoitajana aluksi vain hunajaa. Myöhemmin jäljelle jääneestä mehiläisvahasta kehittyi toinen hunajabisnes. Burt ja Roxanne kehittivät huulirasvan ja muita vartalonhoitotuotteita, jotka perustuivat luonnonmukaisuuteen ja hoitavuuteen.

Burt’s Bees luonnollisen kauneuden puolesta

Burt's Bees edustaa edelleen laadukasta luonnonkosmetiikkaa, joka hoitaa herkkää ihoa antaen sille vahvuutta kestää ulkoisia vaikutteita. Yritys käyttää tuotteissaan ensisijaisesti luonnollisia ainesosia. Tuotevalikoima on varsin vaikuttava:

  • Burt’s Bees -huultenhoitotuotteet: Huultenhoitotuotteiden valikoima on monipuolinen sisältäen useita eri tuotesarjoja. Tuotemerkki ei ainoastaan valmista huulirasvaa puhtaasta mehiläisvahasta, vaan myös erilaisia huulirasvasarjoja. Saatavilla on huulirasvoja, jotka sisältävät ravitsevia hedelmäesansseja tai huulirasvoja, jotka antavat huulille kevyen sävyn.
  • Burt’s Bees -vartalonhoitotuotteet: Huulten lisäksi myös muut kehonosat tarvitsevaa huolenpitoa. Siksi tämä menestyvä yritys onkin kehittänyt lisää vartalonhoitotuotteita, jotka on suunnattu koko kehon tarpeisiin. Laadukkaat ainesosat saavat kasvojen, jalkojen ja käsien ihon tuntumaan pehmeämmältä ja näyttämään hoidetulta.
  • Burt’s Bees -vauvanhoito: Tällä erityisellä hoitosarjalla yritys on vienyt huomion vauvojen ja äitien herkän ihon hoitoon. Erityisten kylpyaineiden lisäksi on saatavilla vartalonhoitotuotteita, jotka hoitavat hellävaraisesti pienten lasten ja äitien ihoa.

Burt's Beesin perustajat uskoivat, että kaikkia luonnon antimia on kohdeltava kunnioittavasti. Siksi kaikki Burt’s Bees -tuotteet sisältävät vain parhaita, hellävaraisesti käsiteltyjä ainesosia.

Nauti kaikin puolin kauniista hoidosta Burt’s Beesin tuotteilla

Burt’s Bees -hoitotuotteiden valikoima on vain kehittynyt ja parantunut ajan myötä. Purkeissa tai putkiloissa olevien tuotteiden lisäksi monia tuotteita on saatavana myös käytännöllisessä kierrekynämuodossa sekä tuubeissa. Yritys keskittyy ympäristöön ja tuotteidensa korkeaan laatuun. Kaikki tuotteet sisältävät vain luonnollisia ja kestävästi tuotettuja ainesosia, kuten mehiläisvahaa, aloe veraa ja kaakaovoita.

Ne ovat ainesosia, jotka ravitsevat ihoa ja suojaavat sitä lisäksi ympäristön vaikutuksilta. Rauhoittavat aktiiviset ainesosat, kuten mango ja laventeli, sekä lempeä tuoksu parantavat hyvinvointia yleisesti ja tukevat hoitoelämystä. Burt’s Beesin ydinajatuksena on kyetä tarjoamaan kokonaisvaltaisesti laadukkaita tuotteita, joiden valmistuksessa on pidättäydytty käyttämästä eläinkokeita ja ftalaatteja, mineraaliöljyjä, parabeeneja sekä natriumsulfaatteja.

Tutustu Burt’s Bees -tuotteisiin parfumdreamsilla

Burt's Bees -tuotemerkki tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hoitotuotteita. Parfumdreams tarjoaa kattavan valikoiman merkin tuotteita, joita voit tilata helposti ja nopeasti verkkokaupasta. Näin pääset tutustumaan koko tuotevalikoimaan ja ostamaan Burt’s Bees -tuotteet suoraan netistä. Tilaa suosikkisi vaivatta yhdellä klikkauksella ja tunne yhteys luontoon Burt’s Beesin avulla.