-20 %* ihonhoitotuotteista & paljosta muusta

Menu

Parfumdreams
4 (16)

Essence Kulmakarvat Thick & Wow! Fixing Brow Mascara + Volumizing Fibers

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Haluatko upeat kulmakarvat? Paksu & Wow! Fixing Brow Mascara + Volumising Fibers Essencelta täyttää tämän toiveen helposti. Silmämeikkisi viimeistellään taitavasti täydellisesti muotoilluilla kulmilla.

Kulmien muotoilu kuin ammattilainen

Korjaa kulmakarvat ja muotoile ne samalla! Kapeat nyppimättömät kulmakarvat ovat mennyttä aikaa; tällä hetkellä motto on "enemmän on enemmän". Ja voit ottaa kaiken irti kulmakarvoistasi Thick & Wow! Fixing Brow Mascara + Volumising Fibers -kulmavärillä Essenceltä. Meikkituotteen värillinen koostumus korostaa luonnollisten kulmakarvojesi ilmeikkyyttä. Valitse eri sävyjen välillä ja päätä vivahde, joka on lähimpänä luonnollista väriäsi. Tai valitse tietoisesti tummempi sävy erityisen dramaattista jälkeä varten! Tuotteessa on myös kuituja, jotka visuaalisesti paksuuntuvat omiin hiuksiisi ja luovat volyymia. Jos sinulla on jo täydet kulmakarvat, voit käyttää Thick & Wow! Fixing Brow Mascara + Volumising Fibers -kuitua Essencelta lisäämään rakennetta ja järjestystä. Tietenkin vain, jos sitä haluat. Sillä villitkin kulmakarvat tekevät yhä useammin suuren sisääntulon; ajattele vain kuuluisia malleja!
Käyttö
Kulmageeli sopii täydellisesti luonnollisen näköisiin wow-kulmiin: levitä applikaattorilla hieman geeliä kulmakarvojen korkeimmasta kohdasta ulospäin muotoillaksesi kulmia. Kulmakarvojen sisäpuoli voidaan sitten muotoilla. Jos haluat värikkäämmän vaikutelman, kulmakarvat voi rajata kulmakynällä ennen geelin levittämistä.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 20.05.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube