Suosikkituotteesi nyt suosikkihintaan

Menu

Parfumdreams
2 (4)

Essence Hello, Good Stuff! 48H Hydro Fixing Spray

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
48H Hydro Fixing Spray,
Sarja
Hello, Good Stuff!
Alalinja
Kokoelma
Hello, Good Stuff! Essence 48H Hydro Fixing Spray -meikkisuihke kiinnittää meikkisi turvalliseen ja täydelliseen lookkiin koko päiväksi. Käytännöllinen suihkepullo antaa kirkkaan ja luonnollisen lopputuloksen sekä hemmottelee ihoa. Tästä syystä öljyjä, parabeeneja ja alkoholia on tietoisesti vältetty, jotta iho ei ärsyyntyisi tai kuivuisi. Hello, Good Stuff! Essence 48H Hydro Fixing Spray on myös täysin vegaaninen, eikä sitä, kuten valmistajan muitakaan meikkituotteita, ole tietenkään testattu eläimillä. Kookosvedellä rikastettu suihke ei ainoastaan kiinteytä meikkiä vaan myös kosteuttaa jopa 48 tuntia.

Virkistää, kosteuttaa ja kiinteyttää - todellinen monitaituri! Hello, Good Stuff! Essence 48H Hydro Fixing Spray -suihkeella innovatiivinen valmistaja osoittaa, että sillä on paitsi tavanomainen vaisto erittäin tyylikkääseen pulloon myös ennen kaikkea hyvä taito hienoihin ja toisiaan täydentäviin aktiivisiin ainesosiin. Ainesosista 97 % on luonnollista alkuperää, ja suihke on luonnollisesti myös dermatologisesti testattu. Voit käyttää suihketta ilmeesi korjaamiseen useita kertoja päivässä tai yksinkertaisesti hemmotella itseäsi rauhoittavalla ja kosteuttavalla virkistyksellä kuumina kesäpäivinä - se tuntuu hyvältä ja näyttää vielä paremmalta!

Käyttö
Meikki kestää erityisen pitkään kiinnityssuihkeen avulla, jopa sateessa ja helteessä. Suihketta suihkutetaan valmiiseen muotoiluun ympyränmuotoisesti noin 30 cm:n etäisyydeltä, mieluiten silmät ja suu suljettuina. Hieman kiinnityssuihketta voidaan suihkuttaa myös luomivärisiveltimiin tehostamaan luomiväriä.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube