Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
Dermaroller 1 Tuote

Dermaroller

Dermaroller – mikroneulaus kotona

Dermaroller on innovatiivinen kauneudenhoitoväline, jonka on kehittänyt samanniminen saksalaisyritys Dermaroller GmbH. Yritys on keskittynyt vuodesta 1999 ihonhoidon tarpeisiin ja kuohuttanut alaa pienellä laitteellaan. Muodoltaan laite muistuttaa partahöylää, mutta terien sijaan siinä on mikroneuloja. Laitetta käytettäessä neulat rikkovat ihon pinnan ja parantavat näin ihon rakennetta. Laitteen lisäksi löydät parfumdreamsiltä kasvoille ja keholle sopivia Dermaroller-hoitotuotteita, jotka tehostavat käsittelyn vaikutusta.

Osta Dermaroller: laitteen toimintatapa

Dermaroller on kätevä, käsikäyttöinen laite, jossa on pieniä mikroneuloja sisältävä rulla. Laitetta liikutettaessa kevyesti painaen neulojen kärjet liikkuvat iholla ja tunkeutuvat ihon päällikerroksen läpi. Koska neulat ovat hyvin teräviä ja ne on valmistettu laadukkaasta materiaalista, käsittelyä tuskin tuntee. Laitteet valmistetaan Saksassa tiukkojen laatukriteerien mukaisesti.

Laitteen käyttö tehostaa verenkiertoa ja stimuloi samalla kehon omaa elastiinin, kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa. Tämä voi auttaa häivyttämään auringon aiheuttamia vaurioita, pigmenttihäiriöitä, juonteita ja aknearpia. Valmistaja suosittelee laitteen käyttöä kahdesta kolmeen kertaa viikossa yhdistettynä muihin Dermaroller-tuotteisiin, jotka täydentävät ja tukevat käsittelyä.

Dermaroller-tuotteet: säteilevän kaunis iho mikroneulauksella

Pienen pienet, laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistetut ja tarkasti sijoitetut mikroneulat poistavat kuollutta ihosolukkoa, kerrostumia ja tukoksia ihon pintakerroksesta. Tämä ehkäisee ihohuokosten suurentumista, vähentää ihon epäpuhtauksia ja parantaa ihon rakennetta. 0,2 millimetrin pituiset neulat puhkaisevat kevyesti ihon pintakerroksen joutumatta kosketuksiin veren kanssa. Tämä stimuloi mikroverenkiertoa ja uudistaa ihoa.

Erityiset Dermaroller-tuotteet soveltuvat suurempien ihoalueiden kuten takapuolen, vatsan, reisien, käsivarsien tai dekolteen käsittelyyn. Niissä on 396 mikroneulaa, jotka ovat pituudeltaan 0,2 mm. Käsittelyn aikana neulat tunkeutuvat ihon läpi, mutta neulojen terävyyden ansiosta käsittely ei tunnu kivuliaalta. Mikroneulaus edistää verenkiertoa ja ihon uudistumisprosessia.

Dermarollerin vaikutus

Jo muutamassa viikossa iho näyttää ja tuntuu sileämmältä ja terveemmältä. Kun käytät laitetta kahdesta kolmeen kertaan viikossa, sidekudos vahvistuu ja selluliitin merkit vähenevät. Laite poistaa kuolleen ihosolukon, avaa tukkeutuneet talirauhaset ja estää mikro-organismien kehittymistä iholle.

Dermaroller-mikroneulauslaitetta voi käyttää jopa 50 kertaa. Sen jälkeen se tulee vaihtaa uuteen. Hygieniasyistä laitetta ei tule antaa muiden käyttöön, vaan yksi laite on aina yhden henkilön käytössä. Laite on tärkeää puhdistaa perusteellisesti erityisesti siihen tarkoitetulla rullan puhdistusaineella. Kun suihkutat alkoholipitoista liuosta reippaalla kädellä rullaan, varmistat, ettei laitteeseen jää taudinaiheuttajia tai bakteereja.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube