Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
2 (1)

Payot No.2 CC Crème Anti-Rougeurs SPF50

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
CC Crème Anti-Rougeurs SPF50,
Sarja
No.2
Alalinja
Ihonhoito
Payot Crème No.2 - CC Crème Anti-Rougeurs SPF50 CC Crème Anti-Rougeurs SPF50 Ranskalaisen kosmetiikkamerkki Payot'n Crème No.2 on herkälle iholle tarkoitettu SOS-kasvovoide, joka on saavuttanut kulttimaineen. Lääkäri tohtori Nadia Payot kehitti sen lähes sata vuotta sitten rauhoittamaan tehokkaasti punoitusta ja muita ihoärsytyksiä. Nykyään kokonainen ihonhoitosarja kaikenikäisille herkälle iholle on nimetty tämän legendaarisen voiteen mukaan. CC Crème Anti-Rougeurs SPF50 on hajusteeton ihonhoitotuote päiväksi, jolla on ultrapehmeä koostumus, ja sitä voi käyttää yksinään tai tavallisen päivävoiteen jälkeen. Se tarjoaa sävyttävää kasvohoitoa ja tehokasta korjaavaa hoitoa punoitusta vastaan yhdessä. Korkean valonsuojakertoimen 50 ansiosta se suojaa myös herkkää ihoa haitalliselta UV-säteilyltä.

Hellä ihonhoito punoitusta vastaan

Tämä monikäyttöinen voide tarjoaa monipuolista hoitoa herkälle iholle joka päivä. korkeasti tiivistetyt, kapseloidut väripigmentit mukautuvat kulloiseenkin ihon sävyyn ja takaavat luonnollisen värikorjauksen ja tasaisen ihonvärin "kameleonttiefektin" ansiosta. Erittäin pehmeä, hajusteeton koostumus vähentää ja peittää punoitusta ja kosteuttaa herkkää ihoa. CC Crème Anti-Rougeurs SPF50 levitetään ohuesti ja tasaisesti puhdistetuille kasvoille joka aamu tai tarpeen mukaan.
Käyttö
Aamulla, tiputa maapähkinän kokoinen määrä kasvoille ja varovasti...
levitä. Käytä yksin tai päivävoiteen jälkeen.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube