Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
4 (612)

L’Oréal Paris Magic Retouch Pysyvä Hiusrajan Kattavuus

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Pysyvä Hiusrajan Kattavuus,
Sarja
Magic Retouch
Alalinja
Kokoelma
Tuotetyyppi
pakkaus
Käyttökohde
hiukset
Kasvaako hiusrajasi takaisin liian nopeasti värjäysten välillä? Silloin L'Oréal Paris -yhtiön Magic Retouch Permanent hiusrajan peitevoide on ihanteellinen ratkaisu. Vain kymmenessä minuutissa harmaat hiukset ohimoilta ja latvasta katoavat kuin taikaiskusta.

Käytännöllinen uudelleenvärjäys minimaalisella vaivalla

Magic Retouch mukautuu hiusten väriin ja kestää jopa neljä viikkoa. Voit siis värjätä uudelleen vain tietyt alueet ilman, että joudut uhraamaan luonnollisen lopputuloksen. Ainesosat sekoitetaan keskenään ennen kuin seos levitetään helposti painettavan pullon avulla. Valittavana on kaksi erilaista applikaattoria - riippuen siitä, kuinka tarkan levityksen haluat. L'Oréal Paris -yhtiön Magic Retouch Permanent root cover on saatavilla neljässä eri sävyssä blondista tummanruskeaan. Huuhtele Magic Retouch huolellisesti pois noin kymmenen minuutin kuluttua ja muotoile hiukset sitten tavalliseen tapaan.
Käyttö
Aseta pyyhe hartioiden ympärille ennen käyttöä. Kaada värigeeliä kehittäjäpulloon, sulje pullo tarkkuusaplikaattorilla ja kierrä kärki irti tarkkuusaplikaattorin korkista. Aseta sormet kärjen päälle ja ravista voimakkaasti, kunnes saat homogeenisen seoksen. Valitse applikaattori. Aloita levitys sieltä, missä harmaa on näkyvimmin. Värjää sitten ohimot. Levityksen tulisi kestää enintään 5 minuuttia. Anna levityksen lopuksi vaikuttaa yhteensä 10 minuuttia. Huuhtele hiukset huolellisesti, kunnes vesi valuu kirkkaana.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube