Tilaa uutiskirjeemme ja hyödy eksklusiivisista alennuksista, ammattilaisten vinkeistä ja paljosta muusta!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Doppelherz Minerals & Vitamins Hamppuöljykapselit

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Doppelherz-tuotemerkki edustaa ravintolisiä ja erilaisia muita terveyttä vahvistavia tuotteita. Valmistaja tarjoaa laajan tuotevalikoiman ja nauttii suurta arvostusta väestön keskuudessa. Nuorten ja vanhojen terveyttä edistävän tuotevalikoiman monipuolisuus on vaikuttava. Koko perheelle suunnattu tuotevalikoima ulottuu aivan nuorille suunnatuista tuotteista vanhuksiin.

Fit hamppuöljykapseleilla + kivennäisaineet ja vitamiinit

Hampun kasvitieteellinen nimi on "Cannabis sativa L.". Hamppu on yksi maailman vanhimmista kasveista, joita ihminen on koskaan viljellyt. Kasvi on monikäyttöinen ja siitä on hyötyä sen kuitujen, kukkien, lehtien ja siementen ansiosta. Doppelherzin ravintolisissä käytetään korkealaatuista hamppuöljyä. Se saadaan hellävaraisella kylmäpuristuksella, joka säilyttää hampun arvokkaat ainesosat. Hamppuöljykapselit sisältävät myös kivennäisaineita ja vitamiineja. Tämä yhdistelmä tukee energia-aineenvaihduntaa sekä fyysisesti että henkisesti. Vuorokausiannos on 2 kapselia. Tämä antaa elimistölle 1500 mg hampunsiemenöljyä sekä 150 mg hampunsiemenjauhetta. Kapselit sisältävät myös pantoteenihappoa, joka tunnetaan myös B5-vitamiinina, ja B1-vitamiinia hermoston tukemiseksi. B5-vitamiinilla on positiivinen vaikutus henkiseen suorituskykyyn ja energia-aineenvaihduntaan.
Käyttö
Ota 2 kapselia päivässä riittävän nesteen kera.
Ainesosat
Hemp Seed Oil, Gelatine (Bovine), Glycerin Humectant, Hemp Powder, Emulsifier Mono- and Diglycerides of Fatty Acids, Sorbitol Humectant, Emulsifier Soya Lecithins, Yellow Beeswax Stabiliser, Calcium D-Pantothenate, Iron Oxide and Iron Hydroxide Colouring Agent, Thiamine Hydrochloride.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube