Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua del Garda Ribes Nero E Rosa Eau de Toilette Spray

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Eau de Toilette Spray,
Sarja
Ribes Nero E Rosa
Alalinja
Unisex-tuoksut
Italialainen tuotemerkki Acqua del Garda esittelee Ribes Nero E Rosa eau de toilette -suihkeen. Tuoksu on kukka-puumainen ja se on luotu miehille ja naisille. Freesian ja mustaherukan päänuoksu avautuu aromaattisilla ja kukkaisilla sävyillä. Hienot, tyylikkäät ruusut ja pihkainen patsuli yhdistyvät sydäntuoksussa. Ne väistyvät kevyiden puiden, meripihkan ja vaniljan muodostaman pohjan tieltä. Kevyt tuoksu on yhtä rento kuin tyylikäs, yhtä rento kuin virkistävä ja imartelee kantajaansa. Ribes Nero E Rosa Eau de Toilette Spray -suihkeella Acqua del Garda on luonut ihanan tuoksun kesään ja kaikkiin muihin lämpimiin päiviin ja iltoihin ympäri vuoden.

Keveys yhdistyy rentoon eleganssiin

Ribes Nero E Rosa on naisellisempi naisille, koska kukka-akordit ovat voimakkaammin esillä. Miehille taas hienot puut ja kirpeän hedelmäiset mustaherukat vetävät huomion puoleensa. Tämä huolettomuus tekee Acqua del Gardan Eau de Toilette Spray -suihkeesta hienon yleistuotteen, joka sopii aina. Harmoninen ja ihanan puettava tuoksu on kuitenkin kaukana valtavirrasta. Onhan Acqua del Garda -brändi täällä edelleen sisäpiirin vinkki.
Ainesosat
ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, BHT, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE,BENZYL SALICYLATE, CINNAMYL ALCOHOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube