Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua del Garda Candles Route I Grape Lasikynttilä 220

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Lasikynttilä 220, Route I Grape
Sarja
Candles
Alalinja
Tarvikkeet
Acqua del Gardan Route I Grape Glass Candle yhdistää kynttilänvalon romantiikan ja monipuolisen tuoksukokemuksen. Odota viihtyisiä iltoja kaikin puolin rentouttavassa ilmapiirissä. Kynttilän tuoksu hemmottelee nenääsi viinirypäleiden siemenillä, mausteilla ja bergamotilla. Tuoksut myös hedelmäisen appelsiininkukan ja eksoottisen patsulin. Syvät puun ja meripihkan sävyt täydentävät kynttilöiden tuoksun.

Acqua del Garda Route I Grape -lasikynttilä toimitetaan

visuaalisesti houkuttelevassa lasipurkissa. Se lisää tunnelmaa olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Kynttilän paloaika on 60 tuntia. Jos jätät tuoksukynttilän palamaan kahdeksi tunniksi päivässä, se kestää kokonaisen kuukauden. Acqua del Garda on nimetty Pohjois-Italiassa sijaitsevan Gardajärven vesien mukaan. Verona, jossa yrityksen kotipaikka sijaitsee, on hyvin lähellä. Valmistaja vangitsee maiseman tunnelman, ilmapiirin ja tietysti tuoksut erilaisiin aromaattisiin tuoksuihin. Löydät niitä täältä PARFUMDREAMSista tuoksukynttilöiden, eau de toiletten, voiteiden ja monien muiden tuoksutuotteiden muodossa.
Ainesosat
1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethan-1-one 2,6-Octadien-1-ol, 3,7- dimethyl, (2E)-Hydroxycitronellal, Citronellol, Oxacyclohexadecan -2-One, 3-metil-4-(2,6,6-trimetil-2- cicloesen-1-il)-3- buten -2-one. Hydroxymethylpentyl- cyclohexencarboxy aldehyde, d-limonene.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube