Tilaa uutiskirjeemme ja hyödy eksklusiivisista alennuksista, ammattilaisten vinkeistä ja paljosta muusta!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua del Garda Candles Route II Olive Lasikynttilä 22

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
Acqua del Garda Route II Olive Glass Candle -tuoksukynttilän avulla valitset tuoksukynttilän, joka tuo italialaista tunnelmaa kotiisi. Kynttilän tuoksussa yhdistyvät bergamotin ja sitruunan mausteiset, raikkaat ja hieman hapokkaat tuoksut sekä viikunoiden ja oliivien tuoksu. Tuoksukoostumusta rikastuttaa kukkainen ja puumainen pohjavivahde. Hillityn mintunvihreän värisen purkin tyylikäs muotoilu viimeistelee hyvinvointikokemuksen esteettisesti.

Acqua del Gardan Route II Olive -lasikynttilälle

on ominaista pitkä, 60 tunnin paloaika. Lyhennä sydänlankaa 1 cm:n pituudesta. Tämä ei ainoastaan estä välkkymistä ja savun muodostumista, vaan myös estää kynttilää palamasta liian nopeasti. Jos haluat nauttia useamman kynttilän tuoksusta, pidä kynttilöiden välillä vähintään 10 cm:n etäisyys. Acqua del Garda on kotonaan lähellä Gardajärveä Italiassa, josta on saatu inspiraatio myös tuotemerkin nimeen. Se tarkoittaa "Gardan vettä". Täällä, Po-laakson ja Italian Alppien eteläisten juurien välissä, luovan työn tekijät ovat aina nauttineet voiman ja energian ammentamisesta.
Ainesosat
1- (1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl) ethan -1-one methyl cedryl ketone, 3-methyl-4- (2,6,6-trimethyl-2- cycloheesen -1-yl) -3-buten-2-one, Hydroxycitronellal, 2-methyl-3- (p-isopropylphenyl) propionaldehyde, alpha-methyl-1,3-benzodioxole-5-propionaldehyde, Citronellol, Phenol, 2-Methoxy- 4- (2-propenyl), d-limonene.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 04.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube