Vain klo 23:59 saakka: -22 %* useista tuotteista
Tutustu nyt

Menu

Parfumdreams
0 (0)

ALCINA Meikkitarvikkeet Puuterisivellin

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Puuterisivellin,
Sarja
Meikkitarvikkeet
Alalinja
Meikit
Käytännöllisillä Alcina-työkaluilla saat ammattimaisen näköisen meikin muutamassa minuutissa. Tämä puuterisivellin sopii puuterin ja poskipunan levittämiseen. Suuren pinta-alan levitys ei ole ongelma tämän mallin kanssa. Synteettiset karvat imevät värin helposti ja levittävät sen hyvin iholle. Sivellin on myös helppo puhdistaa ja sitä voi käyttää uudelleen ja uudelleen.

Tasainen levitys

Tools-sarjan puuterisivellin tekee vaikutuksen tasaisella levityksellään. Poimi puuteri tai poskipuna tasaisin pyörivin liikkein ja levitä se sitten halutuille kasvojen alueille. Yksittäiset harjakset tuntuvat pehmeiltä ja miellyttäviltä iholla. Sivellin on ihanteellinen myös laajojen alueiden häivyttämiseen. Alcina suosittelee käyttämään sitä Matt Sensation Powderin ja Sun Kiss Powderin kanssa. Voit kuitenkin käyttää tätä monipuolista sivellintä myös monien muiden tuotteiden kanssa.
0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 13.06.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube