Vain klo 23:59 saakka: -22 %* useista tuotteista
Tutustu nyt

Menu

Parfumdreams
5 (5)

ALCINA Color & Blonde Hiuslatvaneste

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut 0,00 €
Tuotetiedot
tuotenimike
Hiuslatvaneste,
Sarja
Color & Blonde
Alalinja
Hiustenhoito
Alcinan hiuskärkineste on kiiltävä hoitotuote erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuskärjille ja tukee värjättyjen hiusten värinhoitoa. Karheat hiuspäät tasoittuvat heti levityksen jälkeen ja pitkävaikutteisesti. Hiukset ja latvat kiiltävät luonnollisen silkkisen ja terveen kiillon ansiosta.

Nesteen vaikutus

Koska hiukset altistuvat päivittäin jatkuvasti monenlaisille vaikutuksille ja rasituksille, erityisesti herkät hiuspäät reagoivat stressiin. Hiukset ja hiuspäät kärsivät usein kuivuudesta, katkeilusta, hiusten halkeilusta, voimakkuuden menetyksestä ja värin katoamisesta. Korkeimman hoitokertoimen 10 ansiosta Alcinan hiuspääneste tarjoaa hiusten päille kohdennettua vahvistusta, hoitoa ja värinhoitoa, jotta ne ovat valmiita arkeen ja kiiltävät luonnollisen, silkkisen ja terveen kiiltävinä. Neste on vähemmän kosteuttava ja sen kosteuskerroin on 1 pakkauksessa esitetyllä asteikolla 1-10. Hoitovaikutuksen aikaansaavat tasapainottavat ja tiivistetyt aktiiviaineet, jotka kohdistuvat erityisesti hiusten päiden ongelmiin. Esimerkiksi karhean näköiset latvat tasoittuvat välittömästi ja pysyvästi.

Käyttöönotto:

Hiusten kärkien ja värin hoitoon ota pullosta noin 2-3 pumppausta Alcina-hiusten kärkinestettä ja levitä sormenpäihin. Hiero nestettä varovasti hiusten kuiviin latvoihin, kunnes se on imeytynyt kokonaan latvoihin. Älä huuhtele hoitoaine pois.
Ainesosat
CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONOL, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONENE.


5,0
5
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 13.06.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube