Säästä 22 %* aurinkosuoja-, ihonhoito- ja monista muista tuotteista

Menu

Parfumdreams
5 (3)

ALCINA Professional Hiuskiinnike ilman aerosolilla

Saatavissa heti
Tuotenro
180 päivän palautusoikeus
Shoppaile ja maksa turvallisesti
Suotuisat toimituskulut <span style="display:none;">0,00 €</span>
Tuotetiedot
Alcinan Professional-sarjan aerosoliton hiuslakka on suunniteltu antamaan joustavaa pitoa. Saksalainen tuotemerkki luokittelee kaikki muotoilutuotteet asteikolla, jotta voit vertailla niiden vaikutusta. Pitävyyskertoimen 6 ansiosta suihke tarjoaa sinulle keskivahvan pidon ja antaa kampaukselle pitkäkestoisen pidon. Samalla hiukset pysyvät joustokertoimen 5 ansiosta kimmoisina, joten tyyli näyttää ponnekkaalta ja luonnolliselta.

Monipuolinen mallisto yksilölliseen muotoiluun ja viimeistelyyn

Hiuskosmetiikka esitetään pumppusuihkeena laadukkaassa pullossa. Näin aerosoliton hiuslakka voidaan levittää hyvin annosteltuna ja kohdennetusti. Tarpeidesi mukaan voit suihkuttaa kosmetiikkaa yksittäisiin osiin tai koko kampaukseen tyylikkään lopputuloksen saamiseksi. Näin varmistetaan, että yksilöllinen look säilyy pysyvästi myös kosteissa tai tuulisissa olosuhteissa. Eksklusiivinen Professional-sarja tarjoaa eriytettyjä ratkaisuja täydelliseen muotoiluun. Tasoita esimerkiksi tietä täydelliseen lopputulokseen käyttämällä Alcinan föönausvoidetta tai tuuheuttavaa vaahtoa ennen muotoilua.
Ainesosat

ISOPROPYL ALCOHOL, ALCOHOL DENAT., VP/VA COPOLYMER, AQUA, ROSIN ACRYLATE, DIISOPROPYL ADIPATE, PARFUM, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, ALPHAISOMETHYL IONONE, LINALOOL, COUMARIN, GERANIOL, CITRAL. VERBINDLICH IST DIE INHALTSSTOFFLISTE DER ORIGINALVERPACKUNG!


0,0
0
Asiakasarvostelut

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube